Ταουσιάνης: «Δεν αξίζαμε κάτι παραπάνω από το παιχνίδι»

Χανιά | 2 Ιουνίου 2023, 21:51

Δίκαιη χαρακτήρισε την ισοπαλία με την ΑΕΚ Β ο τεχνικός των Χανίων, Γιάννης Ταουσιάνης, ο οποίος μίλησε και για την επόμενη σεζόν θέτοντας ψηλά τον πήχη.

/Bella Pizza

Το γκολ του Γεωργέα λίγο πριν το τέλος του αγώνα χάρισε στην ΑΕΚ Β το βαθμό της ισοπαλίας με σκορ 1-1 απέναντι στα Χανιά. Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη ήθελε τη νίκη αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο Γεωργέας χάλασε τα σχέδια – Στο 1-1 με ΑΕΚ Β τα Χανιά

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Ταουσιάνη στη συνέντευξη τύπου:

«Επειδή εμείς είμαστε πάρα πολύ απαιτητικοί από τους εαυτούς μας και σας το λέω εγώ που ξέρω πόσο πολύ έχω πιέσει τους ποδοσφαιριστές εδώ και πάρα πολύ καιρό σίγουρα δεν μας ευχαριστεί ούτε μας κολακεύει να έχουμε αυτή την εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν έχω κανένα παράπονο. Ήταν παιχνίδι με αρκετή ένταση, αρκετό τρέξιμο. Απλά είναι ξεκάθαρο ότι στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξε απώλεια ενέργειας σε πολλά παιδιά και είναι λογικό.

Σε κάποια παιδιά που δεν είναι τόσο επιβαρυμένα δεν ήταν τόσο επιδραστικά ή περιμέναμε περισσότερα και η απουσία κάποιων ποδοσφαιριστών οι οποίοι στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα μπορούσαν να δώσουν μία ανάσα και ένταση στην ομάδα εκεί που την χρειάστηκε είχαν ως αποτέλεσμα την εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο.

Μία εικόνα, σε σχέση με αυτό που σκεφτόμαστε για τη νέα χρονιά, αυτά ακόμη κι όταν υπάρχουν θα πρέπει να τα ξεπερνάμε όταν έχουμε υψηλούς στόχους.

Δεν αξίζαμε κάτι παραπάνω ως αποτέλεσμα από το παιχνίδι, αλλά αυτό δεν ακυρώνει ότι έχει γίνει εδώ και πάρα πολύ καιρό στην ομάδα, μία ομάδα η οποία είναι με το πόδι πατημένο στο γκάζι συνέχεια. Ήταν φυσιολογικό να έχουμε κάποια κόπωση σε αρκετούς παίκτες.»

Απαντώντας σε ερώτηση που του έγινε απάντησε:

«Πραγματικά υπήρξε ένα τιμητικό ενδιαφέρον, το οποίο δεν πέρασε από εμένα απαρατήρητο γιατί όταν βλέπεις ότι κάπου σε θέλουν πάρα πολύ αυτό σου δίνει έξτρα κίνητρο να πας και να συνεργαστείς. Και ποιος δεν θα ήθελε να είναι μέρος μίας στιγμής που μπορεί να γράψει ιστορία!

Φανταστείτε πόσο σημαντικό και πόσο σπουδαίο θα είναι για την πόλη των Χανίων για αυτή την ομάδα επιτέλους κάποια στιγμή να βρεθεί στα μεγάλα σαλόνια που είναι διακαής πόθος. Γι’ αυτό βρισκόμαστε εδώ, αυτή είναι η σκέψη μας.

Να τελειώναμε αυτή τη χρονιά, να αξιολογήσουμε τα πράγματα και να πάμε ένα βήμα παραπέρα. Να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες και τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να διεκδικήσουμε την άνοδο.»

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad