Τάλτον: Να παραμείνουμε πιστοί στο πλάνο του προπονητή

Ρέθυμνο Cretan Kings | 10 Φεβρουαρίου 2017, 21:18

Το Ρέθυμνο Cretan Kings θα ψάξει τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη του κόντρα στο Λαύριο, με τον Γκάρι Τάλτον να δηλώνει πως η ομάδα του πρέπει να παίξει όπως στο ματς με τον Απόλλωνα, παραμένοντας πιστοί στο πλάνο του προπονητή.

«Στο προηγούμενο παιχνίδι θεωρώ πως ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και επικεντρωμένοι στο πλάνο του προπονητή μας. Το εκτελέσαμε άψογα ιδίως στο β’ ημίχρονο, βγάλαμε πάθος και ενέργεια και επιστρέψαμε στις νίκες. Αυτό το θετικό αποτέλεσμα μας έβαλε ξανά μέσα στον στόχο μας. Νομίζω ότι στο αυριανό παιχνίδι πρέπει να παίξουμε όπως και στο ματς με τον Απόλλωνα, δηλαδή να παραμείνουμε πιστοί στο πλάνο του προπονητή. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως όλα τα εκτός έδρας στο πρωτάθλημα. Η «συνταγή» είναι η ίδια. Να παίξουμε ομαδικά και να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο, ώστε να κερδίσουμε το ματς», είπε ο Τάλτον.

Ο βοηθός προπονητή Δημήτρης Μητρόπουλος ενόψει της αυριανής αναμέτρησης και αφού αναφέρθηκε στην καλή ψυχολογία που έχει «χτίσει» η ομάδα μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα, τόνισε τον τρόπο που θα έρθει το θετικό αποτέλεσμα.

«Θα ξεκινήσω από το προηγούμενο παιχνίδι, όπου η ανάγκη για νίκη ήταν επιτακτική. Τα παιδιά ήταν έτοιμα από την αρχή της εβδομάδας και ήξεραν τι πρέπει να κάνουν. Έδωσαν πολλή ενέργεια και ειδικά το κομμάτι της άμυνας ήταν καταλυτικό για να πετύχουμε τη νίκη.

Σχετικά με το επόμενο παιχνίδι μέσα στο Λαύριο, εμείς προερχόμαστε από ένα νικηφόρο αποτέλεσμα οπότε θα πάμε με θετική ψυχολογία, αλλά το ίδιο ισχύει και για τον αντίπαλο μας. Θα πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί, να διαβάσουμε καλά τη συνδυασμένη άμυνα που παίζει το Λαύριο και αν αμυντικά είμαστε καλοί στο ένας εναντίον ενός, θα έχουμε πολλές πιθανότητες για το θετικό αποτέλεσμα. Ένα εκτός έδρας παιχνίδι είναι πάντα δύσκολο και ειδικά κόντρα σε μία ομάδα που βρίσκεται κοντά σε μας βαθμολογικά. Πρέπει να μπούμε δυναμικά από το ξεκίνημα για να τα καταφέρουμε».

karta antonis garden
zgas

Rabona ad