Ταλανίζεται από προβλήματα εν όψει ΟΦΗ

Χανιά | 24 Φεβρουαρίου 2017, 19:56

Κοντά στην ολοκλήρωση της προετοιμασίας για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΟΦΗ βρίσκεται ο Κισσαμικός, ο οποίος απ' ό,τι φαίνεται θ' αναγκαστεί να παίξει για μια ακόμη φορά με πολλά προβλήματα.

planakis

Ειδικότερα, είναι αρκετοί οι παίκτες που είναι τιμωρημένοι κι έτσι δεν υπολογίζονται από τον Σπύρο Μπαξεβάνο, όπως ο Κίκε που συμπλήρωσε κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει σε αυτό το παιχνίδι, ο Μάντζης ο οποίος αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό και ο Μπουγαΐδης που θα εκτίσει από την πλευρά του τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του. Πέραν των τιμωρημένων ωστόσο υπάρχουν και προβλήματα με τραυματισμούς, κάτι που αφορά τους Θέο, Ποκόνγκ, αλλά και τον Γιαλούση, με συνέπεια να κρίνονται έτσι εξαιρετικά αμφίβολοι. Εφοσον επιβεβαιωθούν όλες αυτές οι απουσίες για τον Κισσαμικό, τότε η ομάδα θ’ αναγκαστεί να παίξει χωρίς έξι παίκτες!

Τώρα, η αποστολή θα γίνει γνωστή μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης του Σαββάτου, ενώ η αναχώρηση για το Ηράκλειο θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα.

Η επίσημη ενημέρωση από τον Κισσαμικό είναι η εξής:

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία της ομάδας μας για το εκτός έδρας παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan.gr FOOTBALL LEAGUE 2016-2017, με αντίπαλο τον ΟΦΗ (26/02, 15:00).

Ομαλά κύλησε η προπόνηση της Παρασκευής, στην οποία πήραν μέρος και οι Μπουγαΐδης (εκτίει τη 2η αγωνιστική της τιμωρίας του με τον ΟΦΗ) και Γιαλούσης (του τοποθετήθηκαν ράμματα στο κεφάλι από το χτύπημα στο παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό).

Δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών τους οι Θέος, Ποκόνγκ, ενώ την τιμωρία τους θα εκτίσουν με τον ΟΦΗ (και) οι Κίκε (έχει δηλωθεί να εκτίσει σε αυτό το παιχνίδι) και Μάντζης (αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό). Από την άλλη στη διάθεση του Σπύρου Μπαξεβάνου θα βρίσκεται ο Γκούμας, που εξέτισε την τιμωρία του την 17η αγωνιστική.

Η τελευταία προπόνηση πριν την αναχώρηση της αποστολής για το Ηράκλειο θα πραγματοποιηθεί το πρωί του Σαββάτου (25/02).

karta antonis garden
/psiloritischania