Τα τρία στάδια για την αλλαγή του σήματος

Χανιά | 6 Οκτωβρίου 2022, 13:56

Τρία είναι τα στάδια που αναμένεται να υπάρξουν για την αλλαγή στο σήμα της ΠΑΕ Χανιά.

/Bella Pizza

Οι διαδικασίες δεν θα πρέπει να θεωρείται ότι θα είναι τόσο άμεσες, επομένως κρίνεται μάλλον ανέφικτο, ουσιαστικά, να παρουσιαστούν τα Χανιά με νέο σήμα στην έναρξη του πρωταθλήματος, ακόμα κι αν αυτό αποφασιστεί να σημάνει στα τέλη του μήνα. Οι διαδικασίες είναι σχετικά σύνθετες, γραφειοκρατικές, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει για το χρόνο που θα ολοκληρωθούν.

Συγκεκριμένα, τα στάδια για την αλλαγή του σήματος αναμένεται να είναι τα εξής τρία:

Αρχικά η απόφαση για την αλλαγή του σήματος θα πρέπει να εγκριθεί στο πλαίσιο ΔΣ και στη συνέχεια γενικής συνέλευσης στον Ερασιτέχνη Κισσαμικό. Αφού προχωρήσει αυτή η διαδικασία, θ’ ακολουθήσουν στη συνέχεια οι εγκρίσεις οι οποίες είναι απαραίτητες, τόσο από την ΕΠΟ, όσο και από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Περνώντας τα τρία αυτά στάδια θ’ ακολουθήσει αμέσως μετά η αλλαγή στο έμβλημα της ΠΑΕ.

Ισως για όλα αυτά να κρίνεται πως είναι μια τυπική διαδικασία, αλλά η ουσία είναι ότι θέλει το χρόνο της. Από την άλλη, μένει να φανεί αν στο ενδιάμεσο η ΠΑΕ θα δώσει στη δημοσιότητα τα τρία υποψήφια σήματα όπου ένα από αυτά θα επιλεγεί ως αυτό που θέλει ο κόσμος.

Να σημειωθεί πως ενήμερος από την πρώτη στιγμή για όλες αυτές τις αλλαγές είναι ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ, Αρης Λυχναράς, στον οποίο άλλωστε είχε αναφερθεί στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου που έδωσε, ο Αντώνης Ροκάκης.

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad