Τα τηλεοπτικά κρίνουν την έναρξη του πρωταθλήματος

Football League 6 Σεπ 2016, 17:00

Ένα μεγάλο "αγκάθι" για το φετινό πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ είναι η τηλεοπτική "στέγη" που θα έχει φέτος, δεδομένου ότι ο ΟΤΕ Tv δεν προτίθεται να ανανεώσει.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

 

Το θέμα συζητήθηκε στο ΔΣ της Φούτμπολ Λιγκ και μάλιστα τονίστηκε ότι είναι πιθανό να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις 25 Σεπτεμβρίου εάν δεν έχουν βρεθεί πόροι, μεγάλο μέρος των οποίων προέρχονται από τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Τα δεδομένα μέχρι στιγμής είναι ότι επίκειται συνάντηση της Φούτμπολ Λιγκ με την Nova που έχει δείξει ένα πρώτο ενδιαφέρον για το πρωτάθλημα, δεδομένου ότι έχει και την Σούπερ Λιγκ, οπότε θα επιδιώξει να πάρει και το δεύτερο τη τάξει, ελληνικό επαγγελματικό πρωτάθλημα. Από κει και πέρα υπάρχει ενδιαφέρον και από την ΕΡΤ ώστε να δείχνει έναν (και μόνο) αγώνα της κάθε αγωνιστικής και πιθανότατα από την ΕΡΤ 3.

Το τοπίο πάντως παραμένει ομιχλώδες και ουδείς γνωρίζει πού θα κάτσει η… μπίλια, με την πιθανότητα φυσικά να υφίσταται, να μη δώσει η Φούτμπολ Λιγκ τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος της, μέχρι το τέλος του μήνα.

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
agrosimvouli-300x250
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad