Τα τελευταία λεπτά στο Περιστέρι με μια πιο… ψύχραιμη ματιά

Πλατανιάς | 13 Ιαν 2016, 21:23

Με την γεύση του αποκλεισμού από τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας να είναι πικρή ο Πλατανιάς προσπαθεί να σηκώσει κεφάλι και να κοιτάξει μπροστά έχοντας άλλωστε τη Δευτέρα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Πραγματικά, όσο κι αν το ποδόσφαιρο ως άθλημα είναι απρόβλεπτο και τίποτε δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, είναι πέρα από κάθε… φαντασία ο τρόπος με τον οποίο ο Πλατανιάς αποκλείστηκε από τη συνέχεια του θεσμού. Δεν είναι ότι μόνο προηγήθηκε και έπρεπε στη συνέχεια να δεχτεί δύο γκολ για να μην περάσει, αλλά κι ότι μέχρι το 90’ ήταν η ομάδα που συνέχιζε στο θεσμό.

Επιπλέον, δεν μπορεί να μη σχολιαστεί ότι με το αποτέλεσμα στο 1-1 δευτερόλεπτα πριν σφυρίξει για τελευταία φορά ο Αρετόπουλος, σχεδόν… όλος ο Πλατανιάς βρισκόταν πάνω από την μεσαία γραμμή επιζητώντας ένα δεύτερο γκολ και κατά συνέπεια να κερδίσει τον Ατρόμητο! Με το 1-1, για όσους δεν το έχουν ίσως σπουδαιολογήσει, ο Πλατανιάς ήταν η ομάδα που περνούσε στην επόμενη φάση και όμως, με μια πιο ψύχραιμη αυτή τη στιγμή ματιά, είναι πραγματικά αξιοπερίεργο πώς ήταν δυνατόν να κυνηγάει ένα δεύτερο γκολ για να κερδίσει, όταν ουσιαστικά με μία πιο διαχειρίσιμη ενδεχομένως κατάσταση θα μπορούσε να είχε κρατήσει την ισοπαλία και να είχε πετύχει το στόχο της πρόκρισης…

Από και πέρα θα είναι άδικο να μην τονιστεί η πολύ καλή παρουσία που είχε η ομάδα απέναντι σε έναν αντίπαλο που μπορεί να μη βρίσκεται φέτος στην καλύτερη κατάσταση αλλά δεν παύει να είναι αξιόλογος και να διαθέτει ένα πολύ καλό ρόστερ. Όπως εξάλλου πολύ καλά πήγαν και κάποιες μονάδες, κύρια ο Ράμος που σημείωσε μάλιστα κι ένα εξαιρετικό γκολ.

Από ‘δω και στο εξής στο πρόγραμμα έρχεται να βρίσκεται το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, στο οποίο ο Πλατανιάς θα επιδιώξει ό,τι καλύτερο μπορεί ξεκινώντας ουσιαστικά την προετοιμασία του από την Πέμπτη.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad