Τα… συνηθισμένα στην προπόνηση της Τετάρτης

Πλατανιάς | 9 Μαρτίου 2016, 20:30

Δυσκολεύει η συμμετοχή των Ράμος και Γουνδουλάκη σε ένα ακόμα παιχνίδι, αυτό με τον Λεβαδειακό που ακολουθεί την Κυριακή για τον Πλατανιά. Οι δύο "ερυθρόλευκοι" παραμένουν εκτός, συνεχίζοντας την Τετάρτη το ατομικό τους πρόγραμμα.

Ως εκ τούτου, ούτε ο ένας ούτε ο άλλος μπόρεσαν να είναι σε θέση να προπονηθούν και ουσιαστικά να πάρουν μέρος στο καθιερωμένο οικογενειακό διπλό που έγινε υπό την… συνήθη επίβλεψη του Γιώργου Παράσχου. Ουσιαστικά, αυτά είναι και παραμένουν τα δύο προβλήματα στον Πλατανιά, με όλους τους άλλους παίκτες να είναι στη διάθεση του τεχνικού του Πλατανιά.

Η ενημέρωση από τον Πλατανιά αναφέρει τα εξής:

Με την πραγματοποίηση του καθιερωμένου οικογενειακού διπλού, όπου ο Γιώργος Παράσχος ζήτησε από τους παίκτες του Πλατανιά να εφαρμόσουν τα όσα έχουν γίνει τις προηγούμενες μέρες στις προπονήσεις, συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό (13/3/2016, 17:15).

Σε όλη τη διάρκεια της προπόνησης πήρε κανονικά μέρος ο Μενδρινός, ενώ Ράμος και Γουνδουλάκης συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad