Τα συναισθήματα Ροκάκη και η επόμενη μέρα στη SL2

Χανιά | 8 Μαρτίου 2023, 21:23

Δεν προκαλεί ικανοποίηση όπως είναι φυσιολογικό το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών στον Αντώνη Ροκάκη. Παρότι η εκλογή του Πέτρου Μαρτσούκου κρίθηκε στο νήμα κυριολεκτικά, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Χανιά δεν μπορεί να αισθάνεται ευχαριστημένος.

/Bella Pizza

Ο Αντώνης Ροκάκης φάνταζε μάλιστα τις προηγούμενες ημέρες ως ο πιθανότερος διάδοχος για τη θέση του Λεωνίδα Λεουτσάκου, καθώς ήταν αυτός που έτρεξε ουσιαστικά τις διαδικασίες για το θέμα των χρημάτων που είναι να λάβουν οι ΠΑΕ από το στοίχημα. Αυτό εξακολουθεί εξάλλου να αποτελεί και το μεγάλο στοίχημα για τις ΠΑΕ-μέλη της SL2, καθώς μένει να επιβεβαιωθεί εάν τα χρήματα που τουλάχιστον είχε φανεί ότι θα έπαιρναν οι ΠΑΕ θα τα πάρουν τώρα επί προεδρίας Μαρτσούκου.

Η πληροφόρηση που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι ότι τα χρήματα, που εν πολλοίς αναμένεται να προταθούν στις ομάδες, θα είναι αυτά που γνώριζαν εδώ και μέρες, δηλαδή 70.000 ευρώ! Σ’ ένα τέτοιο ενδεχόμενο οι ομάδες είναι αποφασισμένες να προχωρήσουν σε νέα διακοπή η οποία θα μπορούσε να κριθεί και ως οριστική, καθώς θα πρέπει να ληφθεί υπόψη και ο χρόνος στον οποίο βρισκόμαστε.

Ισως όμως έτσι μπορεί να εξηγηθεί μεταξύ άλλων και στη συνάντηση που είχαν πραγματοποιήσει τα πέντε μέλη της επιτροπής της Super League 2 με τον Λευτέρη Αυγενάκη στο γραφείο του υφυπουργού γιατί δεν είχε γίνει συζήτηση για ακριβή ποσά, ούτε ήταν σε θέση ο Αντώνης Ροκάκης στη συνέχεια να μιλήσει ακριβώς για τα χρήματα που θα λάμβαναν οι ομάδες, τη μέρα δηλαδή που επιβεβαιώθηκε η αποχώρηση από την προεδρία του Λεωνίδα Λεουτσάκου σε μια συνεδρίαση που διήρκησε περισσότερες από 8 ώρες και ήταν η πλέον επεισοδιακή στα χρονικά. Τουλάχιστον μια εξήγηση για την πορεία των πραγμάτων θα μπορούσε να είναι και αυτή.

Εν τω μεταξύ κι ενώ αποχωρούσε από τα γραφεία της Super League 2 ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Χανιά, Αρης Λυχναράς που ήταν αυτός που ψήφισε για λογαριασμό της επεσήμανε τα εξής σε δηλώσεις του: «Ο νέος πρόεδρος της διοργανώτριας, ο κ. Μαρτσούκος δεν ήξερε τα τέσσερα προαπαιτούμενα που ζήτησε ο υφυπουργός Αθλητισμού για να δώσει χρήματα στην κατηγορία από την κερδοφορία του στοιχήματος… Αυτό που σας δηλώνω έγινε δημόσια μέσα στο συμβούλιο. Τα συμπεράσματα δικά μας…».

 

 

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad