Τα συμπεράσματα από το νέο φιλικό με τον ΑΟΧ

Χανιά Α.Ο. Χανιά | 25 Σεπτεμβρίου 2016, 21:39

Τα συμπεράσματα από το φιλικό παιχνίδι με τον ΑΟΧ εξάγουν στον Κισσαμικό. Η ομάδα του Καστελίου κατάφερε για μια ακόμη φορά να παραμείνει αήττητη, εντούτοις ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι, όπως και στο πρώτο φιλικό στη Μον. Ελιά, δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Ουσιαστικά, μια κριτική που μπορεί να γίνει αυτή τη στιγμή είναι ότι ο Κισσαμικός διαθέτει μεν πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές σε όλες του τις γραμμές και φυσικά και στην επίθεση, αλλά το γκολ δεν είναι και μία τόσο εύκολη διαδικασία. Αυτό συμπεραίνεται βάσει των δύο φιλικών με τον ΑΟΧ, ένας αντίπαλος για τον Κισσαμικό επιπέδου Φούτμπολ Λιγκ, με τις φάσεις που δημιούργησε να μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι του Σαββάτου, ο Κισσαμικός είχε μία μέτρια παρουσία στο α’ μέρος και μία σαφώς καλύτερη στην επανάληψη. Σχετικά με τις ευκαιρίες που έκανε, στο α’ ημίχρονο είχε μία καλή φάση με τον Τιάγκο Σίλβα, ενώ πέτυχε γκολ το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ (Σελινιωτάκης). Στο β’ ημίχρονο, δε, ακολούθησε μία ακόμα καλή ευκαιρία για να σκοράρει με τον Ποκόνγκ. Σίγουρα, η απουσία του Κίκε μπορεί να κριθεί ως σημαντική, παρότι ο Σπύρος Μπαξεβάνος έχει πάρα πολλές λύσεις σε αυτή τη θέση -των εξτρέμ- αλλά ο επιθετικός από την Ισημερινή Γουινέα δίνει πραγματικά μεγάλη τόνωση στην επίθεση της ομάδας του.

Επίσης σημειώνεται σε αυτό το φιλικό η πρώτη εμφάνιση -παίζοντας ως βασικός- για τον Μάριο Μαρτίνεθ που έδειξε ιδιαίτερα κινητικός στο α’ ημίχρονο.  

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad