Τα συλλυπητήρια των ομάδων για Σφυράκη

ΕΠΣΧ 16 Ιανουαρίου 2023, 12:26

Θλίψη προκαλεί ο θάνατος του Νίκου Σφυράκη. Οι ομάδες των Χανίων λόγω της αθλητικής δράσης της οικογένειας Σφυράκη δεν θα μπορούσαν να μη δηλώνουν τον πόνο και να εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους.

Oinolatris

Ο ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ στο μήνυμά του τονίζει τα εξής:

«Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια Σφυράκη…
Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μας θέλει να εκφράσει τα βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένεια Σφυράκη για την τραγική απώλεια του Νίκου Σφυράκη.
Τα λόγια είναι πολλές φορές φτωχά για να δηλώσουν τον πόνο και τη θλίψη…
Καλό ταξίδι στον αδικοχαμένο Νίκο, κουράγιο και καλή δύναμη στην οικογένεια, στους συγγενείς και τους φίλους του».

Ο ΓΡΑΝΙΤΗΣ αναφέρει τα εξής:

«Ο Α.Π.Σ. Γρανίτης Αγίας Μαρίνας θέλει να εκφράσει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νίκου Σφυράκη που έφυγε τόσο αναπάντεχα και άδικα από τη ζωή. Καλό ταξίδι και κουράγιο στους οικείους του».

Η ΔΟΞΑ ΠΑΧΙΑΝΩΝ αποχαιρετά τον Νίκο σημειώνοντας ότι ήταν ποδοσφαιριστής της σε νεαρή ηλικία:

«Η ποδοσφαιρική οικογένεια της Δόξας Παχιανών εκφράζει τη βαθιά οδύνη της για την απώλεια του Νίκου Σφυράκη. Ο 29χρονος υπήρξε σε νεαρή ηλικία ποδοσφαιριστής της Ακαδημίας μας.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του…».

Η ΑΕ ΚΥΔΩΝΙΑΣ αναφέρει τα εξής:

«Η Αθλητική Ένωση Κυδωνίας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια Σφυράκη για τον θάνατο του άτυχου Νικόλα που έφυγε νωρίς. Ας είναι ελαφρύ το χώμα».

Ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ σημειώνει τα εξής:

«Η ομάδα του Κρητικού Αστέρα με αφορμή την θλιβερή είδηση του θανάτου του άτυχου Νικόλα εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια Σφυράκη».

ο ΑΡΗΣ ΣΟΥΔΑΣ αναφέρει τα παρακάτω:

«Από την οικογένεια του ΑΠΣ Άρη Σούδας εκφράζονται θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια Σφυράκη για την απρόσμενη απώλεια του Νίκου Σφυράκη, που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή. Καλό ταξίδι στον αδικοχαμένο Νίκο, κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Η ΙΩΝΙΑ 2000 αναφέρει τα εξής:

«Η Ιωνία Χανίων εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για την απρόσμενη απώλεια του Νίκου Σφυράκη. Κουράγιο στην οικογένεια και τους οικείους του».

Η ανακοίνωση του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΤΣΙΚΑΛΑΡΙΩΝ:

«Το Δ.Σ του Ποσειδώνα Τσικαλαριών εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια Σφυράκη, για την απώλεια τους. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Οι ΝΕΟΙ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΥ με τη σειρά τους σημειώνουν:

«Οι Νέοι Μινωταύρου αποχαιρετούν με θλίψη τον Νίκο Σφυράκη, εκφράζοντας θερμά συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του.
Ας ελπίσουμε αυτό να είναι το τελευταίο θύμα στην άσφαλτο…». 

Και η ανακοίνωση του ΑΠΟΛΛΩΝΑ:

«Καλό ταξίδι Νίκο…

Η οικογένειά του Απόλλωνα θέλει να εκφράσει βαθιά συλλυπητήρια για την τραγική απώλεια του Νίκου Σφυράκη που βύθισε στο πένθος εκτός από την οικογένειά του και τους ανθρώπους που τη γνωρίζουν. Καλό ταξίδι στο παλικάρι που έφυγε άδικα από τη ζωή, δύναμη και κουράγιο στους δικούς του…»

Estrella
Digital Print Shop
Ζakroshoes
Crepe Factory Chania
Crepaland Greece

Rabona ad