Τα συγχαρητήρια του ΕΑΚ Χανίων

Σπορ 22 Ιουνίου 2021, 18:24

Συγχαρητήρια ανακοίνωση για τις διακρίσεις Χανιωτών αθλητών δίνει στη δημοσιότητα η διοίκηση του ΕΑΚ Χανίων.

Στο κείμενο αναφέρονται οι επιτυχίες της Χριστιάνας Σκυλουράκη, της Δήμητρας Γναφάκη και του Χρήστου Φραντζεσκάκη, ενδεχομένως από παράλειψη όμως δεν γίνεται αναφορά στον Βασίλη Χατζηδάκη ο οποίος μάλιστα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Λινιάνο είχε περισσότερες διακρίσεις από τη Σκυλουράκη, καθώς κατέκτησε μεν ένα χρυσό αλλά πήρε και δύο χάλκινα μετάλλια…

Η ανακοίνωση από το ΕΑΚ έχει ως εξής:

Συγχαρητήρια στους Χανιώτες αθλητές για τις διακρίσεις τους

Η Επιτροπή Διοίκησης του ΕΑΚ Χανίων θα ήθελε να εκφράσει θερμά συγχαρητήρια στους Χανιώτες αθλητές για τις σημαντικές διακρίσεις που σημείωσαν τις τελευταίες ημέρες.

Στην Χριστιάνα Σκυλουράκη όπου κατάφερε να στεφθεί παγκόσμια πρωταθλήτρια στην Τεχνική κολύμβηση, στο αγώνισμα των 400μ. υποβρύχιο στο Λινιάνο της Ιταλίας, το πρώτο για Ελληνίδα αθλήτρια στα 11 χρόνια στην ιστορία της διοργάνωσης!

Στην Δήμητρα Γναφάκη, τόσο για την τρίτη θέση στα 400μ. εμπόδια, ξεπερνώντας τον εαυτό της και το ατομικό της ρεκόρ, όσο και για την τέταρτη θέση στη σκυταλοδρομία 4χ400 όπου κατέκτησε η Ελληνική γυναικεία ομάδα, με την συμμετοχή της, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων.

Στον Χρήστο Φραντζεσκάκη για την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο στην σφυροβολία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων!

Θερμά συγχαρητήρια και στους προπονητές τους, που βρίσκονταν κοντά στους αθλητές με σοφία, πείρα και έμπνευση.

Για ακόμη μια φορά μας κάνετε υπερήφανους και αποδεικνύετε ότι υπάρχει το ταλέντο και με πείσμα, υπομονή και επιμονή, το μέλλον σας ανήκει!

Ο Πρόεδρος

Εμμανουήλ Κουριδάκης

JoyMachine

Rabona ad