Τα συγχαρητήρια στους Νέους για τον τίτλο και η ευχή για το μέλλον

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 3 Μαΐου 2017, 14:59

Η ανδρική ομάδα της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ με αφορμή την εξασφάλιση του τίτλου από την ομάδα Νέων του Συλλόγου εξέφρασε τα θερμά της συγχαρητήρια.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Στην ανακοίνωση εκφράζεται παράλληλα η ευχή οι ποδοσφαιριστές των Νέων να στελεχώσουν κάποια στιγμή την πρώτη ομάδα.

Υπερήφανος για τους παίκτες του δήλωσε ο προπονητής των Νέων, Στέλιος Τζωρτζάκης, που πανηγύρισε ακόμα έναν τίτλο στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της ΕΠΣΧ.

Η ανακοίνωση της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ:

Και με τη βούλα πρωταθλητές Χανίων η ομάδα Νέων της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, μετά το θριαμβευτικό 7-0 επί του Θησέα στο γήπεδο της Σούδας.

Αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς, η ομάδα του Στέλιου Τζωρτζάκη επιβεβαίωσε με τον πλέον εμφατικό τρόπο ποιος ήταν φέτος το «αφεντικό» στους Νέους και κατέκτησε και τυπικά το πρωτάθλημα.

Η διοίκηση, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας συγχαίρουν τον προπονητή Στέλιο Τζωρτζάκη και τα «πιτσιρίκια» μας για την κατάκτηση του τίτλου και τους εύχονται καλή επιτυχία σε ότι κάνουν, πρώτα στη ζωή και στα μαθήματά τους και κατόπιν στον αθλητισμό.

Η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ θα είναι πάντα δίπλα τους και τους περιμένουμε να στελεχώσουν κάποια στιγμή και τη μεγάλη ομάδα.

Σε δηλώσεις του, ο Στέλιος Τζωρτζάκης έδωσε συγχαρητήρια στα παιδιά του, τονίζοντας πως ανταμείφθηκαν οι κόποι μίας ολόκληρης χρονιάς.

«Είμαι υπερήφανος για τα παιδιά μου και για τη μεγάλη χαρά που μας έδωσαν. Οι κόποι μας ανταμείφθηκαν. Μπράβο σε όλους», σημείωσε.

 

Estrella
Auto KCS