Τα συγχαρητήρια Ρεθύμνου σε Ζιάγκο, Καλαμπόκη

Μπάσκετ 10 Νοεμβρίου 2022, 13:19

Το Ρέθυμνο Cretan Kings εξέφρασε τη χαρά του για το γεγονός ότι "χρίστηκαν" ομοσπονδιακοί προπονητές δύο άνθρωποι με προσφορά στο παρελθόν στην ομάδα.

KTEO Κρήτης

Την περίοδο που το Ρέθυμνο εκπροσωπούσε την Κρήτη στην Basket League πρόσφεραν από διαφορετικά πόστα οι Γιάννης Καλαμπόκης (παίκτης) και Βαγγέλης Ζιάγκος (προπονητής). Αμφότεροι ανέλαβαν προπονητές σε Εθνικές ομάδες και αντίστοιχα σε Εφήβων και Παίδων.

Η συγχαρητήρια ανακοίνωση του Ρεθύμνου:

«Το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ βρίσκεται σε πολύ καλά χέρια, με την ΕΟΚ να πραγματοποιεί δύο απόλυτα εύστοχες επιλογές, τοποθετώντας τον Βαγγέλη Ζιάγκο και τον Γιάννη Καλαμπόκη στις θέσεις των προπονητών της Εθνικής Εφήβων και Παίδων, αντίστοιχα.

Από το πέρασμα τους από την ομάδα μας στο πρόσφατο παρελθόν, μας δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσουμε αυτές τις δύο σημαντικές προσωπικότητες, οι οποίοι τίμησαν την ομάδα μας υπηρετώντας την από διαφορετικά πόστα. Ο σπουδαίος χαρακτήρας, το ήθος, οι γνώσεις, αλλά και η αγάπη τους για το μπάσκετ αποτελούν τα απόλυτα συστατικά για μία πετυχημένη συνταγή που θα δώσει το καλύτερο αποτέλεσμα για τους αυριανούς επαγγελματίες και το σύνολο της ελληνικής καλαθοσφαίρισης.

Το Ρέθυμνο Cretan Kings θέλει να συγχαρεί προσωπικά τον Βαγγέλη Ζιάγκο και τον Γιάννη Καλαμπόκη για τη νέα τους θέση ευθύνης, ευχόμενο πολλές πολλές επιτυχίες.»

.

Rabona ad