Τα συγχαρητήρια Παγχανιακού/ΔΑΑΟΧ και Ακ. Νέας Κυδωνίας στους επιτυχόντες

Παγχανιακός - Δ.Α.Α.Ο.Χ | 31 Αυγούστου 2020, 9:43

Παγχανιακός/ΔΑΑΟΧ και Ακαδημία Νέας Κυδωνίας εξέφρασαν τα συγχαρητήριά τους στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών εξετάσεων. 

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Συγκεκριμένα τα συγχαρητήρια εκφράζονται στους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν πέρσι στον Παγχανιακό/ΔΑΑΟΧ, Νίκο Νταγκουνάκη, Μανώλη Μαρνελάκη και Βλάντο Νικοάρα, αλλά και στον έμπειρο αμυντικό Μιχάλη Μουτζούρη, που κατέχοντας ήδη το πτυχίο της παιδαγωγικής έδωσε ξανά πανελλήνιες, περνώντας στο Πολυτεχνείο Κρήτης, στη σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες στις πανελλήνιες εξετάσεις.

Οι διοικήσεις και οι προπονητές του «ΠΑΓΧΑΝΙΑΚΟΥ/Δ.Α.Α.Ο.Χ» & της «ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΚΥΔΩΝΙΑΣ» εκφράζουν τα συγχαρητήρια τους σε όλους τους αθλητές των Χανίων που πέτυχαν τον στόχο τους και την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Ιδιαίτερα στους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν πέρυσι στην ομάδα μας:

Νταγκουνάκη Νίκο για την εισαγωγή του στην σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου στην Αθήνα.
Μαρνελάκη Μανώλη για την εισαγωγή του στην σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και αθλητισμού στα Τ.Ε.Φ.Α.Α Κομοτηνής.
Βλάντο Νικοάρα για την εισαγωγή του στην σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

Και στον Μουτζούρη Μιχάλη ο οποίος κατέχοντας ήδη το πτυχίο της παιδαγωγικής έδωσε ξανά και πέρασε στο Πολυτεχνείο Κρήτης στην σχολή Μηχανικών Παράγωγης και Διοίκησης.

Συγχαρητήρια στα παιδιά μας γιατί έδειξαν για ακόμη μια φόρα πως οι υψηλοί στόχοι τόσο στο σχολείο όσο και στον αθλητισμό μπορούν να συνυπάρχουν.

Αρκεί να έχουν μπει οι σωστές βάσεις και οι προτεραιότητες μέσα από τις αρχές και τις αξίες που πρέπει να διέπουν όλους μας.

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια επίσης και στους γονείς τους για την καθοδήγηση και την υποστήριξη που παρείχαν στα παιδιά τους στην τόσο δύσκολη και κομβική φετινή χρονιά.

Ευχόμαστε ο τρόπος και η προσπάθεια που τους οδήγησε σε αυτή τους την επιτυχία, να είναι οδηγός και στην υπόλοιπη ακαδημαϊκή τους πορεία.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους!!!

 

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden