Τα συγχαρητήρια για τον τελικό του Κυπέλλου

Γρανίτης | 11 Μαΐου 2023, 10:40

Τα συγχαρητήρια των ομάδων μετά από τη διεξαγωγή του 51ου τελικού του Κυπέλλου Χανίων, ο οποίος πέρασε στην ιστορία με τον Γρανίτη να κατακτά για πρώτη φορά το τρόπαιο και το νταμπλ.

Oinolatris

Η Δόξα Παχιανών σε ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής:

Η Δόξα Παχιανών εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στον κυπελλούχο Χανίων, Γρανίτη, για την επίτευξη του ιστορικού νταμπλ και στον φιναλίστ Απόλλωνα Αγ. Ιωάννη για τον εκπληκτικό τελικό που πρόσφεραν στο χανιώτικο κοινό, καθώς και στην ΕΠΣΧ για την άρτια διοργάνωση και για την πρωτοβουλία στήριξης ενός δικού μας παιδιού μέσω της διάθεσης των εσόδων από τον τελικό.

Θερμά συγχαρητήρια και στον φίλαθλο κόσμο των Χανίων για τη δυναμική παρουσία στο γήπεδο Περιβολίων και για την εκπληκτική ατμόσφαιρα που υπήρχε στον 51ο τελικό του Κυπέλλου.

Ο Μινώταυρος αναφέρει τα εξής:

Συγχαρητήρια Γρανίτη, Απόλλωνα, ΕΠΣΧ

Ο ΑΟ Μινώταυρος θέλει να συγχαρεί τον κυπελλούχο Χανίων, Γρανίτη για την κατάκτηση του τροπαίου που έρχεται ως συνέχεια της στέψης του ως ο φετινός πρωταθλητής.

Εξίσου, συγχαίρουμε τον φιναλίστ, Απόλλωνα για την πολύ καλή αγωνιστική του παρουσία στον τελικό και την ΕΠΣΧ για την άρτια διοργάνωση.

Η παρουσία πλήθους κόσμου στον τελικό, γεμίζοντας το γήπεδο Περιβολίων, δηλώνει τη δυναμική του τοπικού μας ποδοσφαίρου.

Και πάλι συγχαρητήρια σε όλους.

Ο Κουμπές από την πλευρά του αναφέρει:

Θερμά συγχαρητήρια στον ΓΡΑΝΙΤΗ Αγίας Μαρίνας για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Χανίων. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν στην ΕΠΣ Χανίων για την άψογη διοργάνωση, στον Απόλλωνα Αγ. Ιωαννη, στους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ των ομάδων για την αγωνιστικότητα και το αθλητικό ήθος που επέδειξαν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς αλλά και στις Διοικήσεις που στήριξαν τις προσπάθειες τους, με απαράμιλλη οργάνωση και επαγγελματισμό. Η αθλητική οικογένεια του “ΑΟ ΚΟΥΜΠΕ” αισθάνεται περήφανη για τον ποδοσφαιρικό πολιτισμό που έρχεται να δώσει νέα ώθηση στις προσπάθειες, για την αναβάθμιση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Μπράβο σε όλους

Με εκτίμηση,
Τα μέλη του ΔΣ του ΑΟ ΚΟΥΜΠΕ

Συγχαρητήρια και από τον φιναλίστ:

Συγχαρητήριά τον Γρανίτη για την κατάκτηση του Κυπέλλου Χανίων. Παράλληλα εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας προς την διοργανώτρια αρχή ΕΠΣΧ για την άψογη διοργάνωση του τελικού.
Πολλά μπράβο αξίζουν όμως στον κόσμο που βρέθηκε περισσότερος από κάθε άλλη φορά στηρίζοντας τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα του παιχνιδιού.

Η ανακοίνωση της ΑΕ Κυδωνίας αναφέρει σχετικά:

Η Αθλητική Ένωση Κυδωνίας συγχαίρει τον Γρανίτη για την κατάκτηση του Κυπέλλου Χανίων. Παράλληλα εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας και στον Απόλλωνα για την συμμετοχή του στον μεγάλο τελικό αλλά και για την γενικότερη πορεία του στον θεσμό. Ένα μεγάλο μπράβο προς την διοργανώτρια αρχή για την διοργάνωση του μεγάλου τελικού αλλά το μεγαλύτερο μπράβο δικαιωματικά πρέπει να πάει στον κόσμο που βρέθηκε περισσότερος από κάθε άλλη φορά στο γήπεδο Περιβολίων στηρίζοντας τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα του παιχνιδιού.

Estrella
Papantonakis Cards
Oneirochora
Group 24 Security
Crepaland Greece
Digenakis
Crepe Factory Chania
Poppies sexy show club

Rabona ad