Τα… στραβά στην Πάτρα και η αψυχολόγητη ενέργεια του Μασένα

Χανιά | 11 Απριλίου 2021, 19:17

Πολλά πήγαν στραβά για τα Χανιά στο παιχνίδι που έδωσαν στην Πάτρα. Τα τρία γκολ στην άμυνα τους αποτελούν φετινό αρνητικό ρεκόρ, η ατυχία που είχαν, ξεχωρίζει, ενώ τέλος έλαβε και το μεγάλο σερί των θετικών αποτελεσμάτων.

Εάν όμως ένα γεγονός δεσπόζει από το ματς κόντρα στην Παναχαϊκή είναι η αδικαιολόγητη κόκκινη κάρτα που δέχτηκε κατά τ’ άλλα ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής όπως ο Ράφαελ Μασένα. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός προχώρησε σε μια απαράδεκτη ενέργεια, καθώς μπροστά στα μάτια του διαιτητή προχώρησε σε μια αψυχολόγητη αντίδραση απέναντι στον Λαρέα, με αποτέλεσμα ν’ αντικρίσει την απευθείας κόκκινη κάρτα.

Το σημείο που ο Μασένα άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες ήταν κομβικό, καθώς σ’ εκείνο το διάστημα πίεζε ασφυκτικά για να περισώσει ό,τι μπορούσε από το ματς και μάλιστα οι παίκτες που αγωνίστηκαν μέχρι το τέλος, όπως αποδείχτηκε, έδωσαν και την ψυχή τους για να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα.

Αυτό που έκανε ο Μασένα είναι ανεπίτρεπτο και θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι θα δεχτεί τις έντονες παρατηρήσεις από τους ανθρώπους της ομάδας του για την αψυχολόγητη ενέργεια του.

 

Estrella
Minetta Car Pack
/blentcoffee

Rabona ad