Τα σχέδια Παράσχου για την 11άδα στα Γιάννενα

Πλατανιάς | 23 Σεπτεμβρίου 2016, 20:01

Η ίδια 11άδα που παρατάχθηκε στον αγώνα με τον Λεβαδειακό και είχε μια πολύ καλή απόδοση ειδικότερα στο α' ημίχρονο προβάλει ως... υποψήφια για το νέο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Από την άλλη, θέση βασικού διεκδικεί ο Στάθης.

Εφόσον παίξει ο 29χρονος δεξιός μπακ, τότε ο Αποστολόπουλος θα προωθηθεί πιο μπροστά με αυτόν μάλλον που θα μείνει στον πάγκο να είναι ο Μενδρινός ή ενδεχομένως ο Στανισάβλιεβιτς.

Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο λοιπόν η 11άδα θα είναι με: Σωτηρίου, Στάθη, Μπανανά, Καρυπίδη, Βάντερσον, Γκνιάτιτς, Μουνάφο, Αποστολόπουλο, Μενδρινό ή Στανισάβλιεβιτς, Μανούσο και Γιακουμάκη.

Να σημειωθεί η πολύ καλή κατάσταση που χαρακτηρίζει τον Πλατανιά και γενικώς αρκετούς παίκτες. Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα δεν έχουν παίξει οι Ντιλαβέρ και Ηλιάδης, με τον δεύτερο να επιστρέφει στα Γιάννενα μετά την θητεία που είχε στην ομάδα των Ιωαννίνων.

Τώρα, εάν δεν παίξει ο Στάθης από την αρχή, τότε ο Αποστολόπουλος θα είναι αυτός ο δεξιός μπακ και οι Μενδρινός και Στανισάβλιεβιτς θα είναι αμφότεροι στην 11άδα.  

Estrella
Auto KCS

Rabona ad