Τα “πηγαδάκια” στα αποδυτήρια από το Κισσαμικός-Αρης

Χανιά Παρασκήνιο | 27 Νοεμβρίου 2016, 13:56

"Πηγαδάκια" ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές του Κισσαμικού και του Αρη σχηματίστηκαν πριν την έναρξη του αγώνα στα Περβόλια.

Ειδικότερα, μέσα στο χώρο των αποδυτηρίων του γηπέδου Περιβολίων, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων είχαν την ευκαιρία να τα πουν από κοντά και ειδικότερα για θέματα άσχετα από το μεταξύ τους αγώνα.

Ετσι, οι δύο Ισπανοί, ο Ραούλ Μπράβο για τον Αρη και ο Μάριο Μαρτίνεθ για τον Κισσαμικό τα είπαν για αρκετή ώρα, με τον Ρ. Μπράβο να είναι φυσικά πιο… παλιός στην Ελλάδα και να γνωρίζει καλύτερα τα πράγματα σε σχέση με τον παίκτη του Κισσαμικού που διανύει τους πρώτους του μήνες στη χώρα μας.

Tzanakakis pantelakis

Σε μια άλλη… γωνία, δύο πρώην συμπαίκτες στον Εργοτέλη, ο Τζανακάκης του Αρη και ο Νώντας Παντελάκης του Κισσαμικού είχαν την ευκαιρία επίσης να τα πουν για λίγο. Οι δύο ποδοσφαιριστές βρέθηκαν μάλιστα μαζί στον Ολυμπιακό και μέχρι πέρσι ήταν μαζί στο γκρουπ των δανεικών (ο Τζανακάκης πλέον δεν ανήκει), με τον Παντελάκη να παραμένει παίκτης του Ολυμπιακού, αφού αγωνίζεται δανεικός στον Κισσαμικό. Επίσης, στην ίδια φωτογραφία διακρίνονται ακριβώς δίπλα οι Τσουμάνης-Γκούμας που έχουν υπάρξει συμπαίκτες στην Κέρκυρα.

karta antonis garden
craft coffee bar
arcana