Τα “κρέμασε” ο Γιάννης Βακάκης…

Νέοι Μινωταύρου | 8 Μαΐου 2023, 9:51

Ενα από τα καλύτερα παιδιά του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου των Χανίων, ο Γιάννης Βακάκης, αποφάσισε να… κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Oinolatris

Η “αυλαία” για τον έμπειρο αμυντικό έπεσε με τη φανέλα των Νέων Μινωταύρου και έπειτα από 23 χρόνια στα γήπεδα, όπως αναφέρει και ο ίδιος σε γραπτή του δήλωση.

Η ομάδα του τόπου του, η Υρτακίνα, η “γειτόνισσα” Παλαιόχωρα, ο Αρης Βουκολιών και οι Ν. Μινωταύρου αποτέλεσαν τους ποδοσφαιρικούς του σταθμούς.

Η δήλωσή του:

Όλα τα ωραία στη ζωή κάποτε τελειώνουν.

Μετά από 23 χρόνια ήρθε η ώρα να πω το αντίο, όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό.

Είμαι ευγνώμων για όσα έχω ζήσει, γιατί πιστεύω μέσα από το ποδόσφαιρο έχτισα και τον χαρακτήρα μου σαν άνθρωπος.

Δεν θεώρησα ποτέ τον εαυτό μου ποδοσφαιριστή, αλλά σαν ένα παιδί που αγάπησε υπερβολικά το χόμπι του.

Ευχαριστώ όλους μου τους συμπαίκτες που μαζί τους έζησα όμορφα χρόνια, τους προπονητές μου, αλλά και τους αντιπάλους μου.

Το πιο μεγάλο ευχαριστώ θέλω να το πω στις ομάδες που αγωνίστηκα όλα αυτά τα χρόνια και που μου έδωσαν την ευκαιρία να ζήσω και να απολαύσω το χόμπι μου, την Υρτακίνα Καντάνου που έκανα τα πρώτα μου βήματα και που είχα την τιμή να είμαι και αρχηγός, ζώντας μεγάλες στιγμές, τον Α.Ο.Παλαιοχώρας που ζήσαμε μαγικά πράγματα, τον Άρη Βουκολιών και τον τελευταίο μου σταθμό, τους Νέους Μινωταύρου που μου έδωσε την ευκαιρία να μπω σε μια τόσο μεγάλη οικογένεια.

Μακάρι να γύριζε ο χρόνος πίσω να τα ξανά ζήσω, αλλά…

Σας ευχαριστώ για όλα!

Estrella

Rabona ad