Τα “φώτα” στα Περιβόλια! Ματς – πρόκληση για τον ΑΟΧ

Χανιά | 1 Δεκεμβρίου 2016, 13:04

Ο ΑΟΧ φιλοξενεί τον Ολυμπιακό την Πέμπτη (1/12) στις 19:30, στα Περιβόλια για το Κύπελλο Ελλάδος, σε ένα παιχνίδι - πρόκληση για τους "μπλε".

planakis

Το θετικό είναι ότι ο ΑΟΧ βρίσκεται σε καλύτερη ψυχολογία (αγωνιστικά) σε σχέση με πριν από μία εβδομάδα, αφού η εκτός έδρας νίκη επί του Πανσερραϊκού αποτέλεσε …ένεση οξυγόνου. Δεν τίθεται θέμα ποιος είναι το φαβορί -ασχέτως αν ο Ολυμπιακός κατέβηκε στα Χανιά με πολλές ρεζέρβες- ωστόσο ο ΑΟΧ θα ψάξει μια ανταγωνιστική εμφάνιση.

Οι δύο ομάδες που είχαν παίξει και πέρυσι στη φάση των “16” με σκορ 4-1 και 6-0 υπέρ του Ολυμπιακού, σε παιχνίδια με τελείως διαφορετική μορφή από αυτό που προβλέπεται να γίνει το βράδυ.

Ο ΑΟΧ θα αγωνιστεί σίγουρα χωρίς τους Ζόρο και Κοζάκη, ενώ στον πάγκο του θα κάτσει για δεύτερη φορά ο Θόδωρος Γκάτζιος. Ουδέν μονιμότερον του προσωρινού; Ίδωμεν…

Θετικό γεγονός ότι η βελτίωση του καιρού δε θα αποτελέσει τροχοπέδη στην εμπορικό χαρακτήρα του αγώνα που, ούτως ή άλλως, υφίσταται. Ο κόσμος αναμένεται να πάει στα Περιβόλια και για να στηρίξει τον ΑΟΧ και για να δει τον πρωταθλητή Ολυμπιακό.

“Κερασάκι στην τούρτα” οι βραβεύσεις που θα γίνουν εκ μέρους ΑΟΧ, στον Πέτρο Μαρινάκη (πρώην διεθνή του Ολυμπιακού, του ΟΦΗ και της Σεβίλλης) αλλά και στον Σταύρο Καλαϊτζίδάκη (ανάμεσα σε άλλες τίμησε τη φανέλα του ΑΟΧ.

Διαιτητής: Σελίμος (Λακωνίας)

Βοηθοί: Βλάσσης (Λασιθίου), Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου)

4ος: Βισκαδούρος (Ηρακλείου)

karta antonis garden
/psiloritischania