Τα “φώτα” σε Φούτμπολ Λιγκ και… Πλατανιά

Πλατανιάς | 21 Σεπτεμβρίου 2020, 11:15

Το μεσημέρι εκπνέει η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής στην Φούτμπολ Λιγκ. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο τι θα πράξει ο Πλατανιάς.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σε κάθε περίπτωση ό,τι κι αν αποφασίσει ο Πλατανιάς θα συνιστά είδηση! Είδηση θα είναι να δηλώσει συμμετοχή, είδηση κι αν δεν δηλώσει συμμετοχή, που διαφαίνεται και το πιθανότερο.

Το σίγουρο είναι ότι ο Πλατανιάς έχει αυτή τη δυνατότητα, καθώς στην προκήρυξη που έχει αποσταλεί στις ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ, περιλαμβάνεται ανάμεσα τους, έχοντας δηλαδή το δικαίωμα και την ευκαιρία να λάβει μέρος.

Από ‘κει και πέρα, με ενδιαφέρον αναμένεται η επόμενη συνεδρίαση του ΔΣ, όπου και θα ξεκαθαριστεί ο τρόπος διεξαγωγής του νέου πρωταθλήματος. Οι πολλές ομάδες δημιουργούν συνωστισμό, εντούτοις αν τελικά δε δηλώσει ο Πλατανιάς, θα λιγοστέψουν κατά μία και στο σύνολο θα είναι 21. Να σημειωθεί πάντως ότι “άγνωστες” αυτή τη στιγμή κρίνονται οι προθέσεις για δύο ακόμη ομάδες, πρώην της Σούπερ Λιγκ 2, την Κέρκυρα και τον Απόλλωνα Πόντου. Αρα, υπό προϋποθέσεις μπορεί να γίνουν και 19 οι ομάδες…

Μένει αυτή τη στιγμή, λοιπόν, να ξεκαθαρίσει πότε θα γίνει το επόμενο ΔΣ της διοργανώτριας, όπου αυτό εκτιμάται ότι θα διεξαχθεί μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας. Σε πρώτη φάση όμως προέχει να ξεκαθαρίσουν οι δηλώσεις συμμετοχής και ειδικότερα για ό,τι έχει να κάνει με τον Πλατανιά

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards