Τα “είπαν” στη Σούδα – «Συνεχίζουμε με μεγαλύτερη προσοχή»

Άρης Σούδας | 23 Οκτωβρίου 2020, 18:07

Το ξεκίνημα με τις δύο ήττες στα ισάριθμα πρώτα ματς της σεζόν προφανώς κι απασχολεί τους ανθρώπους του Αρη Σούδας. Για το λόγο αυτό, υπήρξε συζήτηση μεταξύ ποδοσφαιριστών και τεχνικού την επόμενη του αγώνα με την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Αυτό γίνεται γνωστό από τους ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι στην προπόνηση της Πέμπτης είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν όλοι μαζί για τον τρόπο που έχει ξεκινήσει η σεζόν, αλλά και ν’ αναλύσουν τα θετικά και αρνητικά που προκύπτουν μετά τα πρώτα δύο ματς.

«Δεν έχει γίνει τίποτε, συνεχίζουμε με μεγαλύτερη προσοχή», είναι το νόημα όλων όσων συζητήθηκαν μεταξύ ποδοσφαιριστών και τεχνικού επιτελείου, όπου και τονίστηκε ότι η προσπάθεια θα πρέπει να ενταθεί περισσότερο και ειδικότερα αρχής γενομένης από το επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Πόρο, που όπως έχουμε γράψει θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Αλικαρνασσού. Ενα παιχνίδι στο οποίο η ομάδα της Σούδας επιδιώκει να φτάσει στο πρώτο της θετικό αποτέλεσμα.

Η προετοιμασία για το παιχνίδι που ακολουθεί θα είναι εξπρές με το να έχει πραγματοποιηθεί την Τετάρτη η εμβόλιμη 2η αγωνιστική.

Estrella