Τα “Δοξάκια” στο Παγκρήτιο για το Φεστιβάλ Ακαδημιών (pics)

Δόξα Παχ. | 12 Δεκεμβρίου 2017, 15:45

Για μία ακόμη φορά η Δόξα Παχιανών συμμετείχε στο Φεστιβάλ Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ, που πραγματοποιήθηκε στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Η φετινή συμμετοχή ήταν  ξεχωριστή, αφού ήταν η πρώτη μετά το νέο ξεκίνημα που κάνει η ομάδα στο κομμάτι της Ακαδημίας. Η Δόξα είναι η μία από τις τρεις Ακαδημίες των Χανίων που συγκαταλέγονται στις 128 ακαδημίες από όλη την Ελλάδα που συμμετέχουν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα του ΟΠΑΠ.

Ο νέος Υπεύθυνος της Ακαδημίας Γιάννης Λαμπαρδάκης και οι προπονητές των τμημάτων υποδομής Γιώργος Καλλιοντζάκης και Χάρης Γκόντζος, μαζί με τα μέλη του συμβουλίου Νίκο Σγουρομάλλη, Στέλιο Προεστάκη, Γιώργο Τωμαδάκη και Παναγιώτη Παριωτάκη συνόδευσαν τα παιδιά της Ακαδημίας στο Ηράκλειο.

Αναλυτικά η ομάδα για τη συμμετοχή της στο Φεστιβάλ αναφέρει τα εξής:

Doxa Festival9

Η Ακαδημία της Δόξας Παχιανών έχει την τιμή να συγκαταλέγεται στις 128 ακαδημίες από όλη την Ελλάδα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας “Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ”.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

-Επιστημονική υποστήριξη από ειδικευμένους παιδιάτρους, παιδοψυχολόγους και διατροφολόγους
-Προπονητικές κατευθύνσεις για τις ηλικίες 7 έως 12 ετών με βάση τα διεθνή πρότυπα της UEFA και της FIFA
-Υψηλής ποιότητας προπονητικό υλικό
-Ασφαλιστική κάλυψη καθ’ όλη τη διάρκεια των προπονήσεων και των αγώνων (παρέχουμε πλήρη ασφαλιστική κάλυψη σε όλα τα παιδιά, κατά τη διάρκεια, μία ώρα πριν και μία ώρα μετά από κάθε αθλητική δραστηριότητα της Ακαδημίας ή του προγράμματος)
-Συμμετοχή σε μεγάλες αθλητικές γιορτές με εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα.

Doxa Festival

Την Κυριακή (10/12) στο πλαίσιο του προγράμματος τα “Δοξάκια” μας βρέθηκαν στο Παγκρήτιο για τη διεξαγωγή του Φεστιβάλ Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ, που στόχο έχει την προώθηση με τον πιο ευχάριστο τρόπο για τα παιδιά του ευ αγωνίζεσθαι, του σεβασμού, του ήθους και της ομαδικότητας.

Doxa Festival2

Doxa Festival5

Doxa Festival6

Doxa Festival7

Doxa Festival8

Οι μικροί αθλητές της Ακαδημίας μας συμμετείχαν σε παιχνίδια ομαδικότητας και ποδοσφαιρικών δεξιοτήτων, ενώ ήρθαν σε επαφή και με παραολυμπιακά αθλήματα.

Doxa Festival3

Doxa Festival4

Παράλληλα για τους γονείς στις αίθουσες του Παγκρητίου Σταδίου υπήρξαν ομιλίες και σεμινάρια από εξειδικευμένη επιστημονική ομάδα του προγράμματος για θέματα ψυχολογίας, διατροφής και πρώτων βοηθειών.

Στο Φεστιβάλ Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ στο Ηράκλειο συμμετείχαν πάνω από 800 αθλητές και 1200 γονείς.

Doxa Festival10

Τα παιδιά της Ακαδημίας μας συνόδευσαν ο νέος Υπεύθυνος της Ακαδημίας Γιάννης Λαμπαρδάκης, οι προπονητές της Ακαδημίας Γιώργος Καλλιοντζάκης, Χάρης Γκόντζος και τα μέλη της διοίκησης Νίκος Σγουρομάλλης, Στέλιος Προεστάκης και Γιώργος Τωμαδάκης.

 

Mikel Chania Delivery
Antonis Garden
Digenakis
Nymfi-Restaurant

Rabona ad