Τα “χώνει” ο ΟΦΗ! «100 μέρες προετοιμασία και δεν έχουμε δώσει επίσημο παιχνίδι»

Football League 12 Οκτωβρίου 2017, 16:27

Ο ΟΦΗ γίνεται η πρώτη ομάδα της Φούτμπολ Λιγκ που εξανίσταται για το σενάριο να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα την άλλη εβδομάδα λόγω των γνωστών παραιτήσεων των δύο στελεχών της ΕΕΑ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

«Επικοινωνήσαμε με όλους τους αρμόδιους φορείς και κανένας δεν μας έδωσε σαφή απάντηση για το αν και πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Είμαστε σχεδόν μία εβδομάδα πριν την έναρξη και δεν γνωρίζουμε ποια ημέρα θα αγωνιστούμε αλλά κυρίως αν θα αγωνιστούμε», σημειώνει μεταξύ άλλων ο ΟΦΗ. Επίσης, στην ίδια επιστολή που έχει αποσταλεί στον υφυπουργό Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδη, την ΕΠΟ, τη Φούτμπολ Λιγκ και όλες τις ΠΑΕ της Φούτμπολ Λιγκ, σημειώνεται επίσης το μεγάλο πρόβλημα που αφορά τις ομάδες από την Κρήτη. «Δεν υπάρχει η δυνατότητα εύρεσης αεροπορικών εισιτηρίων, ξενοδοχείων, λεωφορείων την τελευταία στιγμή», τονίζεται χαρακτηριστικά. 

Αναλυτικά, η επιστολή από την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 είναι η εξής:

«Προς:

1. Τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη
2. Την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία
3. Την Football League
4. Όλες τις Π.Α.Ε. Football League

Κύριε Πρόεδρε,

Σας ενημερώνουμε ότι η Π.Α.Ε. ΟΦΗ 1925, θέλει μέσω της επιστολής αυτής, να εκφράσει τον προβληματισμό και την αγανάκτηση της για όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες και αφορούν το Πρωτάθλημα της Football League και την έναρξη του.

Όπως όλοι γνωρίζετε στις 05/10 πραγματοποιήθηκε κλήρωση του ως άνω πρωταθλήματος και ορίστηκε ημερομηνία έναρξης η 22α Οκτωβρίου 2017, παρόλο που κάποιες Π.Α.Ε., μέσα σε αυτές και η δικιά μας, επιθυμούσαμε να ξεκινήσει νωρίτερα. Έκτοτε προέκυψαν οι παραιτήσεις του Προέδρου και Αναπληρωτή Προέδρου της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Επικοινωνήσαμε με όλους τους αρμόδιους φορείς και κανένας, δεν μας έδωσε σαφή απάντηση, για το αν και πότε θα ξεκινήσει το Πρωτάθλημα. Είμαστε σχεδόν μία εβδομάδα πριν την έναρξη και δεν γνωρίζουμε ποια ημέρα θα αγωνιστούμε αλλά κυρίως αν θα αγωνιστούμε. Όπως καταλαβαίνετε αυτό έχει καταστροφικές συνέπειες για την ομάδας μας. Οικονομικό κόστος λόγω του ότι βρισκόμαστε στην Κρήτη και δεν υπάρχει η δυνατότητα εύρεσης αεροπορικών εισιτηρίων, ξενοδοχείων, λεωφορείων την τελευταία στιγμή, αλλά και αγωνιστικό κόστος, αφού ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας πριν 100 ημέρες και δεν έχουμε δώσει ακόμα ένα επίσημο παιχνίδι!!!!

Ζητάμε από τον Υφυπουργό Αθλητισμού να δώσει άμεσα λύση στο θέμα που έχει προκύψει με την Ε.Ε.Α..

Ζητάμε λοιπόν από όλες τις ομάδες της Football League να συνηγορήσουν εγγράφως στο αίτημα μας για να τονίσουμε όλοι μαζί στους αρμόδιους φορείς την επιτακτική ανάγκη της έναρξης του Πρωταθλήματος της Football League στις 22 Οκτωβρίου.

Ζητάμε από την Διοίκηση της Football League να κάνει οτιδήποτε είναι δυνατόν από την μεριά της, για να υποστηρίξει το δίκαιο αίτημά μας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και παρακαλούμε για τις άμεσες εκ μέρους σας ενέργειες.

Για την Π.Α.Ε. ΟΦΗ 1925

Ο Πρόεδρος

Φώτιος Τσάλος».

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards