Τα πρώτα πλάνα για τις μεταγραφές

Χανιά | 6 Δεκεμβρίου 2022, 18:00

Ενίσχυση σε τουλάχιστον πέντε θέσεις αναμένεται να υπάρξει στην περίοδο των μεταγραφών για τα Χανιά.

/Bella Pizza

Οπως έχουμε γράψει ο προσανατολισμός είναι τα Χανιά να μπορέσουν ν’ αποκτήσουν ποδοσφαιριστές σε όλες τις γραμμές του γηπέδου, ανάμεσα στις οποίες όμως περιλαμβάνεται και η θέση του τερματοφύλακα.

Υπενθυμίζεται αυτή τη στιγμή εξάλλου πως τα Χανιά πρακτικά έχουν δύο τερματοφύλακες (Κατσιμήτρος και Πενταράκης) ενώ ο τρίτος είναι ο Δεσποτόπουλος που αγωνίζεται στην Κ19.

Ετσι, σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν ο προσανατολισμός είναι τα Χανιά να ενισχυθούν πέραν της θέσης του τερματοφύλακα, μεταξύ άλλων και σε αυτές των κεντρικού αμυντικού, κεντρικού μέσου (δεκάρι), μεσοεπιθετικού (εξτρέμ) και επιθετικού (φορ).

Ηδη το πρώτο όνομα που έχει προκύψει να είναι στο προσκήνιο για τα Χανιά αφορά τον Ηλία Τσέλιο, ο οποίος υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να αποτελέσει μία από τις πρώτες μεταγραφές για τα Χανιά τη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη.

Σε κάθε περίπτωση, πρόθεση για τα Χανιά είναι ν’ αποκτηθούν εγνωσμένης αξίας ποδοσφαιριστές έτσι ώστε η ομάδα να γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστική εν όψει της συνέχισης των υποχρεώσεων της στο πρωτάθλημα.

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad