Τα πρώτα ονόματα…

Πλατανιάς | 7 Μαΐου 2016, 20:23

Ο Βραζιλιάνος Μπρίτο, ο Γιώργος Μανούσος, ο Ανέστης Αναστασιάδης και ο Νικολά Ντιγκινί είναι κάποια από τα πρώτα ονόματα που ενδιαφέρουν τον Πλατανιά ενόψει της μεταγραφικής του ενίσχυσης.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Μπρίτο μετά από οκτώ χρόνια στον Ατρόμητο φαίνεται να ολοκληρώνει την καριέρα του στο Περιστέρι, με πληροφορίες να θέλουν τον Πλατανιά να του έχει κάνει πρόταση προκειμένου να τον ντύσει στα “ερυθρόλευκα”.

Επίσης, σε περίοπτη θέση στη λίστα του Γιώργου Παράσχου βρίσκεται ο 29χρονος επιθετικός και μέχρι πρότινος ηγέτης της Καλλονής, Γιώργος Μανούσος που μετά από πέντε χρόνια στην ομάδα της Μυτιλήνης και λόγω του υποβιβασμού της στην Φούτμπολ Λιγκ θα αγωνίζεται σε άλλη ομάδα από τη νέα περίοδο. Ενδεχομένως να είναι αυτή πάλι με καταγωγή από νησί; Πιθανώς…

Manousos
Μανούσος.

Ακόμα, πληροφορίες θέλουν τον Πλατανιά να έχει καλή άποψη για τον αμυντικό της Καλλονής Ανέστη Αναστασιάδη, που μαζί με τον Μανούσο ήταν φέτος ίσως οι δύο καλύτεροι της παίκτες. Ο Αναστασιάδης αγωνίζεται σε θέση στόπερ εκεί όπου ο Πλατανιάς είναι δεδομένο ότι θέλει παίκτη και δεν αποκλείεται να είναι μία από τις μεταγραφές που θα πραγματοποιηθούν.

Anastasiadhs
Αναστασιάδης.

digini pla
Ο Ντιγκινί σε αγώνα απέναντι στον Πλατανιά με αντίπαλο τον Μπανανά.

Τέλος, ισχύει πάντοτε το ενδιαφέρον για τον Ντιγκινί που δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Πανθρακικό, όμως εμπόδιο αποτελούν οι πολύ υψηλές οικονομικές του απαιτήσεις και οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες ξεπερνούν ετησίως τις 100.000 ευρώ!

Το καλοκαίρι σίγουρα προβλέπεται… μακρύ για τον Πλατανιά και σε κάθε περίπτωση στην πορεία του χρόνου θα αποδειχθεί κατά πόσο οι παραπάνω τουλάχιστον τέσσερις περιπτώσεις θα μπορούσαν να γίνουν πιο ουσιαστικές.

Estrella
Auto KCS