Τα πιστοποιητικά και η αδειοδότηση των Χανίων

Super League 2 26 Ιουνίου 2021, 22:32

Το ζήτημα με την αδειοδότηση των ομάδων που αφορούν το πρωτάθλημα της Super League 2 για τη νέα περίοδο βρίσκεται πάντα στο προσκήνιο. Από τη νέα εβδομάδα αναμένονται τα νεότερα...

/Bella Pizza

Οπως είναι γνωστό, πλην των Λεβαδειακού, Ξάνθης και Βέροιας, αρκετές ακόμα ομάδες βρίσκονται σε κατάσταση αναμονής προκειμένου να εξασφαλίσουν το πιστοποιητικό συμμετοχής και να λάβουν εν ολίγοις την αδειοδότηση για το νέο πρωτάθλημα της Super League 2. Ηδη έχουν καταφύγει στην λύση της έφεσης προκειμένου να τα καταφέρουν.

Αναμφίβολα παρουσιάζει ενδιαφέρον τι θα γίνει με τις κρητικές ομάδες, μιας και σε πρώτη φάση δεν τους χορηγήθηκε πιστοποιητικό, όπου οι ομάδες αυτές ως γνωστόν είναι τα Χανιά, ο Εργοτέλης και ο ΟΦ Ιεράπετρας.

Για ό,τι αφορά τα Χανιά, η υπόθεση τους παρουσιάζει κάποιες εκκρεμότητες όπου η φιλοδοξία είναι ότι θα τακτοποιηθούν και σε κάθε περίπτωση ο φάκελος της ΠΑΕ θα καταστεί, εν τέλει, πλήρης. Πρόκειται για ένα τυπικό ζήτημα το οποίο δεν κρίνεται ότι μπορεί να προκαλεί ανησυχία και ως εκ τούτου η ομάδα των Χανίων θα λάβει κανονικά το πιστοποιητικό.

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad