Τα πήρε όλα ο ΝΟΧ! Πρωταθλητής Ελλάδας και σε κανόε καγιάκ και SUP!

Κανόε-Καγιάκ | 10 Αυγούστου 2020, 0:07

Εκτός από το πόλο, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων κατέκτησε δύο ακόμα πρωταθλήματα! Και τα δύο είναι στην κατηγορία "Ανάπτυξης" και αφορούν τα αθλήματα του κανόε καγιάκ και του SUP.

Ο Ναυτικός Ομιλος κερδίζει έτσι δύο ακόμα πρωταθλήματα σε αυτή την κατηγορία, επιβεβαιώνοντας για πολλοστή φορά τη δυναμική του, αλλά και την παράδοση που κατέχει.

Η ενημέρωση από τον ΝΟΧ αναφέρει τα εξής:

«Πρωταθλητής Ελλάδας Ανάπτυξης και SUP ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων!

Σε όλα τα επίπεδα απλώνονται οι επιτυχίες για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων, καθώς η ομάδα κανόε καγιάκ και αυτή του SUP κατάφεραν να κατακτήσουν τα πανελλήνια πρωταθλήματα Ανάπτυξης τα οποία φιλοξενήθηκαν αυτό το Σαββατοκύριακο στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο στο Σχοινιά!

Η ομάδα του Μανώλη Αγγελάκη επιβεβαίωσε για μια ακόμα φορά την κυριαρχία της στα δύο αθλήματα, προσθέτοντας δύο ακόμα τίτλους στην πλούσια τροπαιοθήκη της.

Ειδικότερα, οι πρωταθλητές Ελλάδος στην κατηγορία Ανάπτυξης είναι οι εξής: Αγγελάκης, Αλεξανδράκη, Βομβολάκη, Δασκαλάκης, Διακάκη, Διακάκης, Διαμαντάκη, Καράκη, Καστανάκη, Κατσούλη, Κισσαμιτάκη, Κονταξάκης, Κοπάση, Κοπάσης, Κουκλινού, Μαρκαντωνάκη, Μαυρομμάτη, Μπουλιτσάκης, Μπροκαλάκης, Νάκης, Ξηρουχάκης, Σβάρνα Θ., Σβάρνα Φ., Σβάρνας και Χατζηδάκης.

Θα ακολουθήσει αναλυτικό ρεπορτάζ».

karta antonis garden