Τα πέντε καλύτερα γκολ του β’ γύρου

Super League 1 7 Απριλίου 2021, 15:53

Μαντσίνι, Γκάμα, Σίλβα, Τζόλης, Γκαρσία, Αραμπούλι, Μπερτόλιο, Καμπετσής, Εμβιλά και Γκάνεα θα διεκδικήσουν τον άτυπο τίτλο του κορυφαίου τέρματος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Υπενθυμίζουμε ότι η διαδικασία ανάδειξης του καλύτερου τέρματος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Super League γίνεται σε δύο φάσεις. Τα γκολ που αναδείχθηκαν ως Βest Goal της κάθε αγωνιστικής χωρίστηκαν σε Α’ και Β’ γύρο και οι φίλαθλοι να ψηφίζουν έως τρία γκολ (από τα συνολικά δέκα τρία) ως τα καλύτερα του συγκεκριμένου γύρου.

Πλέον που ολοκληρώθηκε η διαδικασία, μετά τις δύο ψηφοφορίες (1η-13η και 14η-26η αγωνιστική), τα πέντε τέρματα με τις περισσότερες ψήφους από κάθε γύρο (σύνολο δέκα) θα είναι υποψήφια για την ανάδειξη του Best Goal ολόκληρης της κανονικής περιόδου (2020-21).

Αναλυτικότερα τα πέντε πρώτα (από τα 13 υποψήφια) γκολ σε ψήφους του 2ου γύρου:

1) Μ. Αραμπούλι – Λαμία (14η αγωνιστική)
2) Φ. Μπερτόλιο – Άρης (15η αγωνιστική)
3) Α. Καμπετσής – Παναθηναϊκός (18η αγωνιστική)
4) Γ. Εμβιλά – Ολυμπιακός (21η αγωνιστική)
5) Κ. Γκάνεα – Άρης (24η αγωνιστική)

Η αξιολογική σειρά των τερμάτων είναι ανά αγωνιστική και όχι με βάση τον αριθμό των ψήφων. Τις προσεχείς ημέρες θα αρχίσει η ψηφοφορία για την ανάδειξη του κανονικού τέρματος σε ολόκληρη την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (Best Goal Of the Regular Season).

Ξαναδείτε τα καλύτερα γκολ της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Super League ανά αγωνιστική…

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania

Rabona ad