Τα παράπονα του Βέλιτς για διαιτητή και το… γήπεδο του Γάλλου

Επισκοπή | 10 Απριλίου 2021, 18:12

Σε δύο τομείς επικεντρώθηκε στις δηλώσεις που παραχώρησε ο Γιάσμινκο Βέλιτς.

Ο προπονητής της Επισκοπής εστίασε στην αμφισβητούμενη φάση του πέναλτι που δε δόθηκε στην ομάδα του στο παιχνίδι με την Καλλιθέα ενώ αναφορά έκανε στο γήπεδο του Γάλλου, ζητώντας από τον Δήμο Ρεθύμνου να φροντίσει στη συνέχεια ούτως ώστε να συντηρείται καλύτερα.

Ακολουθούν οι δηλώσεις από τον Βόσνιο τεχνικό.

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας. Παίξαμε εναντίον ενός δύσκολου αντιπάλου, που ήρθε για την ισοπαλία. Νομίζω ότι ελέγχαμε το παιχνίδι σ’ όλη τη διάρκεια του, είχαμε την υπέροχη και 2-3 καλές φάσεις, από τις οποίες ήταν κι ένα τετ-α-τετ. Αν μη τι άλλο, αξίζαμε τη νίκη για την υπέροχη που είχαμε και για το ξεκάθαρο τετ-α-τετ που χάσαμε. Από εκεί και πέρα, αυτή τη φορά δεν μπορώ να πω εάν είναι λάθος ή δεν είναι, στα προηγούμενα παιχνίδια υπήρχε στο καθένα από ένα λάθος που επηρέασε άμεσα το αποτέλεσμα, σήμερα θεωρώ ότι υπάρχει μια αμφισβητούμενη φάση προς το τέλος και μου φάνηκε ότι θα μπορούσε να έχει δοθεί πέναλτι. Δε λέω κατηγορηματικά ότι είναι λάθος, αλλά μου φαίνεται ότι ήταν πέναλτι… Εμείς είμαστε μια ομάδα που προσπαθεί να παίζει ποδόσφαιρο και σίγουρα οι συνθήκες που υπάρχουν σε αυτό το γήπεδο με το δυνατό αέρα δε μας ευνοούν πάρα πολύ, αλλά δεν μπορούμε κιόλας να ελέγξουμε την φύση. Το γήπεδο μας όμως θα μπορούσε και θα έπρεπε να είναι σε καλύτερη κατάσταση γιατί είναι πολύ κρίμα μια επαγγελματική ομάδα, η μοναδική της πόλης του Ρεθύμνου, να παίζει σ’ ένα γήπεδο που δε συντηρείται με τον κατάλληλο τρόπο και οι παίκτες να φοβούνται να πάρουν πρωτοβουλίες. Ελπίζω, γιατί αυτό δεν είναι προσωπικό ζήτημα κανενός, ότι ο Δήμος Ρεθύμνου θα φροντίσει στη συνέχεια το γήπεδο αυτό να συντηρείται καλύτερα για να είναι σε καλύτερη κατάσταση και να βοηθά την ομάδα της πόλης να παίζει το ποδόσφαιρο που θέλει και να παίρνει τ’ αποτελέσματα που αξίζει».

Για το δυνατό αέρα που κυριάρχησε στο ματς με την Καλλιθέα: «Το είπα αυτό, τον αέρα δεν μπορούμε να τον ελέγξουμε, αλλά το γήπεδο μας μπορούμε να το έχουμε σε καλύτερη κατάσταση. Η ομάδα μας είχε τη μεγαλύτερη αιμορραγία ποιοτικών ποδοσφαιριστών τον Ιανουάριο, έχουν φύγει και οι 6 ξένοι. Παρ’ όλα αυτά είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι και μπορώ να πω ότι σήμερα ενδεχομένως κάναμε την καλύτερη εμφάνιση. Ημασταν πολύ οργανωμένοι, ελέγχαμε το παιχνίδι. Και στα τέσσερα παιχνίδια οι αντίπαλοι δεν μας έχουν δημιουργήσει ούτε μία φάση κυριολεκτικά. Στην Καλαμάτα χάσαμε από ένα άψυχο σουτ, αλλά αυτά συμβαίνουν. Οι ποδοσφαιριστές μου είναι πολύ καλοί επαγγελματίες και καλοί χαρακτήρες, προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό, είναι ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι, επιδιώκουν στη νίκη σε κάθε παιχνίδι και αυτό θα κάνουμε και στη συνέχεια. Προσπαθούμε να μη στεκόμαστε στα προβλήματα, αλλά να βρίσκουμε λύσεις για τα προβλήματα. Θέλουμε να επεκτείνουμε μια βάση που μας έχει απομείνει 12-13 παικτών και να βρούμε κι άλλες λύσεις για όποια προβλήματα μπορεί να παρουσιαστούν στη συνέχεια έτσι ώστε να κερδίζουμε περισσότερες επιλογές. Βρίσκουμε λύσεις στα προβλήματα και δε στεκόμαστε στα προβλήματα, αλλά δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε και τις δυσκολίες. Στα τέσσερα παιχνίδια που έχουμε δώσει βάσει των εμφανίσεων που είχαμε, αλλά και των διαιτητικών λαθών δικαιούμαστε σίγουρα να ήμασταν ψηλότερα στην βαθμολογία. Ακολουθούν δύο παιχνίδια εκτός έδρας και το σίγουρο είναι πως θα είμαστε και σε αυτά ανταγωνιστικοί».

Estrella
Minetta Car Pack
xoriatiko

Rabona ad