Τα παιδιά της Ακαδημίας Ίκαρος-Κεραμειά στο “Χωριό των Ινδιάνων”! (pics)

Κεραμειά Ίκαρος Μουρνιών | 3 Οκτωβρίου 2017, 19:39

Μία μοναδική εμπειρία είχαν την ευκαιρία να βιώσουν τα παιδιά της Ακαδημίας Ίκαρος-Κεραμειά, η οποία την περασμένη Κυριακή (01/10) πραγματοποίησε πάρτι γνωριμίας γονέων και παιδιών στο Ελπίς Νίκη. 

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Τα παιδιά της Ακαδημίας ουσιαστικά “εγκαινίασαν” το “Χωριό των Ινδιάνων μέσα στη ζούγκλα”, έναν χώρο εμπνευσμένο και δημιουργημένο από τον ιδιοκτήτη του Ελπίς-Νίκη κ. Δημήτρη Κουρκούτη. 

Η ενημέρωση από το “Ελπίς-Νίκη” αναφέρει τα εξής:

Εγκαίνια για τη “μαγική” μας αίθουσα, “το χωριό των ινδιάνων μέσα στη ζούγκλα” ! Μία αίθουσα που θα σκορπίσει πολλά χαμόγελα και σαστισμένα βλέμματα σε μικρούς και μεγάλους με τη ξεχωριστή και πρωτότυπη διαρρύθμισή της, εμπνευσμένη και δημιουργημένη εξ ολοκλήρου από τον ίδιο το Δημήτρη Κουρκούτη, ιδιοκτήτη του ELPIS NIKI, όπου με πολύ φαντασία και μεράκι κατάφερε να φτιάξει ένα χώρο μοναδικό στο είδος του, λες και είναι βγαλμένος από ταινία κινουμένων σχεδίων!

Για πρώτη φορά είχαν τη χαρά να απολαύσουν το μοναδικό αυτό χώρο και να δειπνήσουν στο “χωριό των ινδιάνων μέσα στη ζούγκλα”, τα παιδιά, οι γονείς και οι καλεσμένοι της ακαδημίας Κεραμειά -Ίκαρος που πραγματοποίησαν τη περασμένη Κυριακή, ποδοσφαιρικό πάρτυ γνωριμίας γονέων και παιδιών της ακαδημίας, μετά ποδοσφαίρου και… μετά μουσικής, με τον DJ MOUSE να διασκεδάζει τους καλεσμένους μέχρι αργά..

Για τη δική σας “μαγική” εκδήλωση στο “χωριό των ινδιάνων μέσα στη ζούγκλα” καλέστε μας στο 6943431393.

Xorio Indianon

Xorio Indianon1

Xorio Indianon2

Xorio Indianon3

Xorio Indianon4

Xorio Indianon5

Xorio Indianon7

Xorio Indianon8

Xorio Indianon9

Xorio Indianon10

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis