Τα νεότερα στην Επισκοπή: Ασκήθηκε η έφεση, στην προπόνηση ο πρόεδρος

Επισκοπή | 9 Ιανουαρίου 2023, 18:09

Την άμεση επιστροφή της στη δράση επιδιώκει η Επισκοπή, κάνοντας γνωστό ότι τη Δευτέρα ασκήθηκε η έφεση που είχε εξαγγελθεί μετά την απόφαση της ΕΙΠ να προβεί στην ανάκληση των δελτίων των ποδοσφαιριστών της ομάδας της.

/Bella Pizza

Οπως είναι γνωστό η Επισκοπή επιδιώκει να ξεκινήσει και πάλι να παίζει αρχής γενομένης από την επόμενη αποστολή της που είναι απέναντι στην Προοδευτική.

Παράλληλα όπως κάνει γνωστό η Επισκοπή στην προπόνηση της ομάδας το παρών έδωσε ο πρόεδρος Μιχάλης Νικολιδάκης, ενημερώνοντας τους παίκτες για το πώς έχει κατάσταση…

Η ουσία είναι πως η Επισκοπή περιμένει άμεσα τα νεότερα και ειδικότερα μέσα στην εβδομάδα.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ Επισκοπής έκανε πράξη αυτό που υποσχέθηκε στους φιλάθλους της αλλά και που αισθανόταν ως ηθική υποχρέωσή της απέναντι στην ιστορία της και στους ανθρώπους της.

Σήμερα Δευτέρα (9/1) ακολουθώντας όλες τις νομικές διαδικασίες, τόσο προς την ΕΠΟ όσο και προς στο Διαιτητικό Δικαστήριο, άσκησε έφεση δια μέσω της νομικού μας εκπροσώπου κας Δόξας Τσαγκαράκη, για την προ εξαημέρου (Τετάρτη 4/1) απόφαση της Ε.Ι.Π. (ΕΠΟ) να προβεί σε ανάκληση των δελτίων των ποδοσφαιριστών μας.

Στην προπόνηση ο πρόεδρος

Παράλληλα σήμερα το μεσημέρι (Δευτέρα 9/1), το “παρών” στην προπόνηση της ομάδας μας έδωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Μιχάλης Νικολιδάκης ο οποίος ενημέρωσε το προπονητικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για το πως έχει η κατάσταση.

Ο ίδιος εμφανίστηκε αισιόδοξος αναμένοντας την απόφαση -ίσως και αύριο (Τετάρτη 10/1)- ενώ τόνισε πως εφόσον πάνε όλα καλά, θα γίνουν και οι απαραίτητες μεταγραφικές κινήσεις.

Estrella
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
xoriatiko

Rabona ad