Τα νεότερα με το θέμα προπονητή

Χανιά | 23 Νοεμβρίου 2016, 18:29

Κενός εξακολουθεί να παραμένει ο πάγκος του ΑΟΧ μετά την αποχώρηση του Αντώνη Δρακόπουλου. Οπως φαίνεται, η όποια αλλαγή αποφασιστεί από τη διοίκηση θα υπάρξει μετά το επερχόμενο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό.

Αυτό συνεπάγεται ότι την προσεχή Κυριακή στις Σέρρες, χρέη προπονητή θα εκτελέσει ο Θοδωρής Γκάτζιος που τις τελευταίες μέρες και μετά την αποχώρηση Δρακόπουλου έχει καταστεί υπεύθυνος σε αυτόν τον πολύ σημαντικό τομέα.

Τώρα, απομένει να ξεκαθαρίσει εντός των επομένων ημερών προς τα πού θα κινηθεί ο ΑΟΧ και ειδικότερα η διοίκηση και σε ποια λύση θα καταλήξει για τη θέση του Αντώνη Δρακόπουλου. Κάποιο όνομα μέχρι στιγμής δεν έχει ακουστεί, αλλά πρέπει να σημειωθεί ότι οι προτεραιότητες μέχρι τώρα για τη διοίκηση ήταν άλλες, με αποτέλεσμα από εδώ και στο εξής ν’ αποκτά ενδιαφέρον το συγκεκριμένο θέμα.

Να σημειωθεί επίσης ότι ακούγεται ότι ο ΑΟΧ θα παρουσιαστεί με τον Γκάτζιο στον πάγκο και στο ματς με τον Ολυμπιακό και εν συνεχεία, ενδεχομένως στο ματς με τον Αχαρναϊκό, θα καταλήξει στον προπονητή που θα αναλάβει. 

Estrella
/psiloritischania