Τα νέα μέλη του ΔΣ της ακαδημίας του Χάλη

Χάλης | 7 Αυγούστου 2020, 20:53

Ο Κώστας Κολοκοτρώνης, ο Αλέκος Τζιάκης, ο Νεκτάριος Τζεμανάκης, ο Γιώργος Κολομπάκης, ο Παναγιώτης Μπατάκης και ο Παναγιώτης Μαλαδάκης θα ενισχύσουν διοικητικά την προσπάθεια των ακαδημιών του Χάλη.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η σχετική ενημέρωση της ομάδας του Βαρυπέτρου επί του θέματος αναφέρει:

«Μια νέα ποδοσφαιρική χρονιά ξεκινάει με αρκετή διάθεση, χαρούμενα συναισθήματα και αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας. Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε τους καινούριους φίλους – υποστηρικτές – γονείς και μέλη του ξεχωριστού διοικητικού συμβουλίου των ακαδημιών της ομάδας Χάλης Βαρυπέτρου, τα ονόματα:

➺ Τζιάκης Αλέκος
➺ Τζεμανάκης Νεκτάριος
➺ Κολομπάκης Γιώργος
➺ Μπατάκης Παναγιώτης
➺ Μαλαδάκης Παναγιώτης

Μέσα σε αυτή την προσπάθεια δεν θα μπορούσαμε να μην έχουμε αυτόν που θα αναλάμβανε όλο το κομμάτι των ακαδημιών και του γυναικείου τμήματος σαν υπεύθυνος οργάνωσης και ανάπτυξης, αλλά και το σχεδιασμό του γυναικείου τμήματος έναν παλιό γνώριμο τον κ. Κώστα Κολοκοτρώνη.

Όλοι μαζί με γνώμονα το καλό των παιδιών μας χαράζουμε κοινή πορεία στο γνώριμο σε μας σημείο συνάντησης στο γήπεδο όπου ξεκινάμε και πάλι το παιχνίδι μας γεμίζοντας με γέλια και χαρές το μέρος που αγαπάμε όλοι μας μικρή και μεγάλη.

Στο μέρος που τρέχουμε σε κάθε γωνιά που παίζουμε όλοι μέρα που περνάμε ευχάριστες στιγμές εκεί που κάνουμε νέους φίλους και είμαστε ελεύθεροι να κάνουμε πράξη αυτό που σκεφτόμαστε. Προσεχώς για νέα ανακοίνωση εγγραφών της ακαδημίας.»

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden