Τα κορίτσια του ΟΦΗ στην προπόνηση της Εθνικής Γυναικών

Βόλεϊ | 24 Ιουνίου 2021, 17:32

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την προπόνηση της Εθνικής Γυναικών στο κλειστό του Λίντο είχαν τα κορίτσια του ΟΦΗ.

Συνοδευόμενα από τον προπονητή Μανώλη Πρασανάκη και την προπονήτρια Χριστίνα Πάσχου τα κορίτσια από τις υποδομές βόλεϊ του ΟΦΗ πήραν “γεύση” από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, το οποίο προετοιμάζεται στο Ηράκλειο για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Η ενημέρωση του ΟΦΗ αναφέρει τα εξής:

Την προπόνηση της Εθνικής ομάδας βόλεϊ γυναικών, η οποία προετοιμάζεται στο Ηράκλειο και το κλειστό γυμναστήριο του Λίντο, ενόψει της συμμετοχής της στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, κορίτσια από τις υποδομές βόλεϊ του ΟΦΗ. 

Συνοδευόμενα από τον προπονητή τους Μανώλη Πρασανάκη και την προπονήτρια Χριστίνα Πάσχου και τηρώντας ότι προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο, οι μικρές αθλήτριες του ΟΦΗ, είδαν από κοντά την προπόνηση της Εθνικής στο κλειστό του Λίντο και αμέσως μετά έβγαλαν φωτογραφίες και πήραν αυτόγραφα απο τις αθλήτριες του εθνικού μας συγκροτήματος.

Το τμήμα βόλεϊ του ΟΦΗ, με ανακοίνωση του, εύχεται στα κορίτσια της Εθνικής, καλή επιτυχία στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα και σύντομα να είναι ξανά στο Ηράκλειο και για επίσημους αγώνες!

 

JoyMachine

Rabona ad