Η Χανιώτισσα παίκτρια συνεχίζει να κάνει τα όνειρά της – τα οποία δείχνουν να μην έχουν… ταβάνι – πραγματικότητα και πλέον θα έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο του γυναικείου ποδοσφαίρου στην Αγγλία.
Εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα η μεταγραφή της από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στην Μπέρμιγχαμ, η οποία αγωνίζεται στην FA Women’s Super League, τη μεγάλη κατηγορία δηλαδή της χώρας. Αυτή τη στιγμή η νέα ομάδα της Σαρρή βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας.
Επειτα από δύο περίπου χρόνια στην πρώτη ομάδα της Σέφιλντ και στη 2η κατηγορία η διεθνής με την Εθνική Ελλάδας παίκτρια κάνει το παραπάνω βήμα στην καριέρα της. Η Μπέρμιγχαμ είναι ο τέταρτος σταθμός της στο “νησί” έπειτα από Λιντς, Φίλντε και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.
Υπενθυμίζεται ότι τα πρώτα της βήματα η Σαρρή τα έκανε στους Νέους Χανίων και ύστερα έλαμψε από μικρή ηλικία με τη γυναικεία ομάδα του ΑΟ Χανιά.



