Τα κατάφερε με 10 παίκτες η Ασπίδα | pics

Ασπίδα ΑΣ Καλτσέτο | 24 Οκτωβρίου 2020, 19:09

Τη νίκη παρότι αγωνίστηκε με 10 παίκτες για ένα μεγάλο διάστημα του αγώνα κατάφερε να πανηγυρίσει η Ασπίδα, επιβεβαιώνοντας το καλό της ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας.

Η ομάδα του Δημήτρη Φούρλα μπορεί ν’ αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο από το 40ό λεπτό λόγω της αποβολής του Γεωργίου με δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή Κουκλάκη, ωστόσο κατάφερε ν’ αντέξει και να φτάσει στη νίκη απέναντι στο Καλτσέτο. Νίκη που είναι η δεύτερη για την ομάδα του Ναυστάθμου, η οποία όπως φαίνεται, πραγματοποιεί το καλύτερο ξεκίνημα μετά από αρκετά χρόνια, έχοντας συγκομιδή 7 βαθμών.

Το γκολ σημειώθηκε λίγο πριν την αποβολή του Γεωργίου και συγκεκριμένα στο 36ο λεπτό. Δράστης ήταν ο Παπαδάκης, ο οποίος με σουτ εκτός περιοχής κατάφερε να νικήσει τον Καριμπίδη, δίνοντας έτσι τη νίκη στους φιλοξενούμενους.

Από την άλλη, το Καλτσέτο ήταν αξιόμαχο και προσπάθησε για το καλύτερο δυνατό, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να σημειώσει κάποιο γκολ και να φτάσει στην απόσπαση του θετικού αποτελέσματος, με συνέπεια να παραμένει στον ένα βαθμό μέχρι στιγμής.

Διαιτητής: Κουκλάκης. Βοηθοί: Κοτσιφάκης – Στεφανίδου

Καλτσέτο (Νότης Ματηγάκης): Καριμπίδης, Καραχάλιος (37’ Ντόι), Σολινταδάκης (46’ Σαχπατζίδης Βλ.), Κοκολάκης, Καλαμαρίδης, Σκουλάκης (82’ Τοντινίδης), Γεωργιακάκης, Πρωτοπαπαδάκης, Κυρκόπουλος (82’ Καβρουλάκης), Δελήμπασης (74’ Σαχπατζίδης Βαγγ.), Κωσταντουδάκης

Aσπίδα (Δημήτρης Φούρλας): Καζάκος, Κοζάκης, Χαιρετάκης (46’ Σκορδυλάκης), Γεωργίου, Αρβανίτης, Καράμπελας, Παπαδάκης, Σωτηρίου, Παντζαρίδης (58’ Ντούφας), Παλαθούρας, Πόγκας (74’ Πολάκης)

 

Estrella

Papantonakis Cards
Digenakis
Bio Green 300x250

Rabona ad