Τα φιλικά προετοιμασίας του Ιωνικού

Super League 1 23 Ιουνίου 2021, 22:56

Σε ρυθμούς Super League 1 κινείται ο Ιωνικός καθώς την προσεχή Δευτέρα έχει προγραμματισθεί η πρώτη συγκέντρωση. Με Απόλλωνα Σμύρνης, Αστέρα Τρίπολης, Λαμία και Ατρόμητο τα φιλικά προετοιμασίας.

Στον Βώλακα της Δράμας θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας της Νίκαιας. Η ενημέρωση του Ιωνικού αναφέρει όλες τις λεπτομέρειες από την προγραμματισμό της προετοιμασίας και των “κλεισμένων” φιλικών:

«Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει. Μετά από τρεις διαδοχικές ανόδους, η ομάδα μας επέστρεψε στα μεγάλα σαλόνια. Επέστρεψε στην Super League. Και πλέον, μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την έναρξη των αγωνιστικών δραστηριοτήτων, όσον αφορά τις προπονήσεις και την περίοδο της προετοιμασίας, εν όψει της σεζόν 2021/2022.

Παρακάτω, παρουσιάζουμε αναλυτικά το πρόγραμμα της προετοιμασίας αλλά και τα φιλικά παιχνίδια:

Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας μας, είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 28/06. Το πρωί, θα πραγματοποιηθούν τα απαραίτητα τεστ Covid-19 και το απόγευμα στις 19:00 θα διεξαχθεί ανεπίσημη προπόνηση στο γήπεδο της Νεάπολης.

Την Τρίτη 29 και την Τετάρτη 30/06 το πρωί, θα γίνουν οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου, υπό την επίβλεψη του Ορθοπεδικού – Διευθυντή Ορθοπεδικής Κλινικής και γιατρό της ομάδας μας, Χρήστο Δάρα.

Το απόγευμα της Τετάρτης 30/06 στις 19:00, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη επίσημη προπόνηση στο γήπεδο της Νεάπολης, ενώ πριν την έναρξη θα γίνει και ο καθιερωμένος Αγιασμός.

Από την Πέμπτη 01/07 έως και την Παρασκευή 09/07, θα συνεχιστεί το πρόγραμμα των προπονήσεων στο γήπεδο της Νεάπολης υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Σπανού. Μάλιστα για την Παρασκευή 09/07, έχει προγραμματιστεί ένα φιλικό προπονητικού χαρακτήρα απέναντι στην ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης.

Δύο ημέρες μετά και συγκεκριμένα στις 11/07, ημέρα Κυριακή, η ομάδα μας θα αναχωρήσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στον Βώλακα της Δράμας. Εκεί ο Ιωνικός, θα παραμείνει μέχρι το Σάββατο 24 Ιουλίου.

Το τελευταίο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας, θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις της Νεάπολης. Μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League, η ομάδα μας θα δώσει τα παρακάτω φιλικά παιχνίδια:

Σάββατο 31/07 Απόλλων Σμύρνης – Ιωνικός (Γήπεδο Ριζούπολης)
Κυριακή 01/08 Ιωνικός – Αστέρας Τρίπολης (Γήπεδο Νεάπολης)
Κυριακή 08/08 Λαμία – Ιωνικός (ΔΑΚ Λαμίας)
Σάββατο 14/08 Ιωνικός – Ατρόμητος (Η έδρα θα οριστικοποιηθεί το επόμενο διάστημα).»

Estrella
Minetta top plus
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad