Τα εύσημα σε προπονητές και κόσμο

Πανακρωτηριακός Παλαιόχωρα | 6 Φεβρουαρίου 2017, 19:11

Η Παλαιόχωρα μετά τη σπουδαία νίκη στο ντέρμπι τίτλου με τον Πανακρωτηριακό απένειμε τα εύσημα στο τεχνικό τιμ για τη σωστή –όπως αναφέρει- προετοιμασία των παικτών και για την εμψύχωσή τους από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, αλλά και στον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο.

«Χάρισαν μία μοναδική ατμόσφαιρα» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση για την παρουσία των φιλάθλων και των δύο ομάδων.

Αναλυτικά:

Η ανακοίνωση για τον κόσμο:

Η διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Παλαιοχώρας, νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας, αλλά και αυτούς του Πανακρωτηριακού, που σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι για όλους μας και ενώ καθόντουσαν δίπλα-δίπλα στην εξέδρα αλλά και περιμετρικά του γηπέδου, χάρισαν σε όσους βρισκόμασταν εκεί μια πραγματικά μοναδική ατμόσφαιρα, αναδεικνύοντας την πραγματική ομορφιά του ποδοσφαίρου και το ευ αγωνίζεσθαι, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Και φυσικά βοήθησαν τους πραγματικούς πρωταγωνιστές του αθλήματος, να μας προσφέρουν ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι αντάξιο της ποιότητας και των δύο ομάδων.

Το «μπράβο» στους προπονητές:

Ένα μεγάλο μπράβο στους προπονητές μας.

Τον Βασίλη Παπαδακη και τον Γιώργο Ζερβουδάκη που ετοίμασαν τους ποδοσφαιριστές μας και εμψύχωναν από το πρώτο δευτερόλεπτο μέχρι το τελευταίο τα παλικάρια μας..!

Σε ένα παιχνίδι ιστορικό για τον σύλλογο μας, έβγαλαν από τους ποδοσφαιριστές μας τον καλύτερο τους εαυτό..!

Και τους έκαναν να αφήσουν και την ψυχή τους στον αγωνιστικό χώρο..! 

 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad