Τα εύσημα Παπαμαρκάκη σε Πομάσκι

Στίβος | 3 Αυγούστου 2021, 23:16

Ο Κωστής Παπαμαρκάκης αποδίδει τα εύσημα στον Γιώργο Πομάσκι για το χρυσό μετάλλιο του Μίλτου Τεντόγλου, αποκαλύπτοντας παράλληλα τη συμβολή του στην παρουσία του Χρήστου Φραντζεσκάκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

KTEO Κρήτης

Ο Χανιώτης προπονητής της σφυροβολίας αποκάλυψε ότι ο επιτυχημένος προπονητής του χρυσού Ολυμπιονίκη του Τόκιο ήταν αυτός που τον συμβούλεψε να συνεχίσει τους αγώνες ο Χρ. Φραντζεσκάκης, μετά από το μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων, ώστε να συγκεντρώσει βαθμούς για το απαιτούμενο ράνκινγκ.

Σε διαφορετική περίπτωση όπως τονίζει ο Κ. Παπαμαρκάκης ο νεαρός πρωταθλητής θα έβλεπε τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το… σπίτι του.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο προπονητής των επιτυχιών στη σφυροβολία: «Δε συνηθίζω στο Instagram μου ν ανεβάζω δικές μου φωτογραφίες, σήμερα θα κάνω μια εξαίρεση γιατί αυτή τη φωτογραφία τη θεωρώ μεγάλη τιμή για μένα….με το Γιώργο Πομασκι στη κορυφαία προπονητικά ημέρα της ζωής του. Ο Γιώργος είναι η μεγαλύτερη προπονητική αξία που έχει η Ελλάδα αυτή τη στιγμή, δάσκαλος πάνω απ’ όλα,σκληρός αλλά συνάμα ουσιώδης, μπορεί και βλέπει μακρυά εκεί που το δικό μας μυαλό δε φτάνει κι έχει το θάρρος να αναγνωρίσει τη δουλειά των προκατόχων του και το είδαμε χθες αυτό..Ενας καφές με το Γιώργο είναι ανώτερος απ’ όλα τα στημένα προπονητικά σεμινάρια που μπορεί να τύχουν στο δρόμο μας στην Ελλάδα. Δεν είναι λίγες οι φορές που βοηθά αθλητές με τον τρόπο του παίρνοντας πρωτοβουλίες που θα έπρεπε άλλοι να παίρνουν. Οφείλω να καταθέσω την δική μου μαρτυρία για το Γιώργο , όταν εμείς είχαμε μαύρα μεσάνυχτα για το ράνκινγκ και ούτε ξέραμε τι γίνεται το καλοκαίρι του 19 μετά το μετάλλιο του Χρήστου στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων με δική του προτροπή συνεχίσαμε τους αγώνες και με δική του παρέμβαση πήγαμε σε ένα πολύ καλό Ευρωπαίο μάνατζερ, αν δεν είχαν γίνει αυτά ο Χρήστος την Ολυμπιάδα θα την έβλεπε από το σπίτι του. Καμία υποχρέωση δεν είχε ο Γιώργος να κάνει όλα αυτά κι όμως τα κάνε. Αυτός” είναι ο Γιώργος !!!! ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ … ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΓΙΩΡΓΟ, Ο ΘΕΟΣ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Σ ΑΞΙΖΕ!!!!».

manolikakis

Rabona ad