Τα έβαλε με παίκτες του Πλατανιά ο Σπανός, μετά ζήτησε συγγνώμη

Αντίπαλοι Πλατανιά | 12 Ιανουαρίου 2016, 23:22

Απρεπή συμπεριφορά επέδειξε ο Γιώργος Σπανός μετά το φινάλε της αναμέτρησης του Ατρόμητου με τον Πλατανιά!

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Το “αφεντικό” της ομάδας του Περιστερίου, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα νεύρα του και μόλις ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη, μπήκε τρέχοντας στον αγωνιστικό χώρο και κατευθύνθηκε προς τους παίκτες του Πλατανιά και συγκεκριμένα τον Γκνιάτιτς, ενώ στη συνέχεια συνεπλάκη και ο Μιλούνοβιτς. Ο Σπανός βγήκε εκτός ελέγχου και χρειάστηκε να τον συγκρατήσουν μέλη από το τεχνικό τιμ του Ατρόμητου και του Πλατανιά (Βαλ. Μαλανδράκης) για να ηρεμήσει!

Λίγα λεπτά αργότερα πάντως, ο ισχυρός άνδρας του Ατρόμητου αναγνώρισε το λάθος του και ζήτησε δημοσίως συγγνώμη, αποδίδοντας το περιστατικό στην ένταση της στιγμής. «Θέλω να ζητήσω δημόσια συγγνώμη, γιατί ο Πλατανιάς μας προσφέρει άριστη φιλοξενία όταν παίζουμε στην Κρήτη. Θα ήθελα να ζητήσω δημοσίως συγγνώμη για την συμπεριφορά μου στο τέλος του αγώνα. Ήταν μία ένταση της στιγμής. Συμβαίνουν αυτά», είπε χαρακτηριστικά ο Σπανός.

Για το ματς ανέφερε: «Πήραμε μία δύσκολη πρόκριση, που θα μας βοηθήσει ψυχολογικά εν όψει της συνέχειας. Το Κύπελλο παραμένει ένας από τους στόχους μας και στο πρωτάθλημα θα κάνουμε την καλύτερη δυνατή προσπάθεια για να μπούμε στην πεντάδα». 

Estrella
Papantonakis Cards