Τα εργομετρικά του Παναθηναϊκού, η “εξαίρεση” Κουλιμπαλί και ο Λεων. Παπαδάκης

Πλατανιάς Παρασκήνιο | 28 Δεκεμβρίου 2016, 22:49

Ενα θέμα που παρουσιάζει... δύο προεκτάσεις έρχεται στο προσκήνιο και αφορά τα εργομετρικά τεστ στα οποία υποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, τα αποτελέσματα δεν ήταν καθόλου καλά για τους παίκτες, γεγονός που έχει δημιουργήσει βαθύ προβληματισμό στο στρατόπεδο των “πρασίνων”. Μάλιστα, με την ευκαιρία, έχει μεγάλο ενδιαφέρον να τονιστεί ότι αμέσως επόμενος αντίπαλος για τον Παναθηναϊκό είναι ο Πλατανιάς.

Το δεύτερος σκέλος του θέματος αυτού αφορά ότι ο μοναδικός που τα εργομετρικά του έδειξαν εξαιρετικά ήταν ο Ουσμάν Κουλιμπαλί, ποδοσφαιριστής που μέχρι και πριν από λίγο καιρό ήταν στον Πλατανιά. Φυσικά, αυτό το γεγονός δεν μπορεί να εκληφθεί ως “τυχαίο”, αφού υπάρχει απάντηση και αυτή δεν είναι άλλη από τον… ίδιο τον γυμναστή του Πλατανιά, τον Χανιώτη, Λεωνίδα Παπαδάκη που έχοντας εγκαταστήσει τις ειδικές μονάδες μέτρησης εργομετρικών στο Μάλεμε και κατά συνέπεια παρακολουθώντας ανά πάσα στιγμή την κατάσταση των παικτών, έχει τη δυνατότητα να διατηρεί τους παίκτες του σε ένα καλό επίπεδο και να έχει έναν “έλεγχο… διαρκείας”.

Καθόλου τυχαίο λοιπόν ότι ο μοναδικός που κατάφερε να ξεχωρίσει στα εργομετρικά του Παναθηναϊκού είναι ο Κουλιμπαλί, που συν τοις άλλοις είχε ενδεχομένως και τα καλύτερα “τρεξίματα” τον καιρό που αγωνιζόταν στον Πλατανιά.

Από εκεί και πέρα, θα πρέπει με την ευκαιρία να γραφτεί πως ο Λεωνίδας Παπαδάκης είναι ίσως ό,τι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή στην ελληνική Σούπερ Λιγκ και… ευτυχώς για τον Πλατανιά, αυτό μάλλον δεν έχει πέσει στην αντίληψη των “μεγάλων” ομάδων…

karta antonis garden
craft coffee bar
arcana