Τα επόμενα βήματα του Μουντάκη

Super League 1 9 Σεπ 2016, 16:58

Στα Χανιά αναμένεται να βρίσκεται τις επόμενες μέρες ο Γιώργος Μουντάκης, με την αποχώρησή του από τον Αστέρα Τρίπολης να παραμένει ένα γεγονός που έχει προκαλέσει μεγάλη εντύπωση.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Αξια αναφοράς είναι η ανακοίνωση που έχει εκδοθεί για το γεγονός της λύσης της συνεργασίας -και που για τον περισσότερο κόσμο συνεχίζει να είναι απρόσμενη- από την πλευρά του Αστέρα, όπου μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι ο σύλλογος «ευχαριστεί θερμά για την εργατικότητα και το ήθος του» τον Μουντάκη, αλλά και πως «του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν κάνει». Εν ολίγοις, η ομάδα του Αστέρα αναφέρεται με πολύ καλά λόγια για τον Χανιώτη προπονητή. 

Σε κάθε περίπτωση, ο Μουντάκης την επόμενη εβδομάδα θα βρίσκεται στα Χανιά, μέρος από το οποίο κατάγεται και ουσιαστικά ζει η οικογένειά του και από εκεί και πέρα θα μελετήσει για το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του athlitiko, στον Αστέρα δεν έχουν παράπονο από την εργατικότητα και τον επαγγελματισμό του Μουντάκη, που όπως έχει αποδείξει με τη δουλειά του όλα αυτά τα χρόνια, είναι πάρα πολύ καλός σε αυτό που κάνει και ειδικότερα στην εκγύμναση των τερματοφυλάκων.

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania

Rabona ad