«Τα ελευσίνια μυστήρια… συνεχίζουν να αποτελούν ένα ανεξήγητο φαινόμενο»

Football League 20 Μαρτίου 2017, 16:50

Ανακοίνωση με αφορμή το παιχνίδι στην Ελευσίνα με τον Πανελευσινιακό, όπου άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς, εξέδωσε η Λαμία.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η ομάδα της Φθιώτιδας κάνει λόγο για εχθρικότητα στο στάδιο της Ελευσίνας αλλά και για τρεις περιπτώσεις πέναλτι, τις οποίες δεν έδειξε στα πλάνα της η Δημόσια τηλεόραση.

«Τελικά τα ελευσίνια μυστήρια… συνεχίζουν να αποτελούν ένα ανεξήγητο φαινόμενο της κατηγορίας που αγωνιζόμαστε» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Λαμίας, που απέκτησε ξανά “συγκάτοικο” στην κορυφή τον Απόλλωνα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

Χθες είχαμε ένα άτυχο αποτέλεσμα. Η Λαμία θα συνεχίσει να δίνει τους αγώνες της μέσα στο γήπεδο. Δεν μας πτοεί η εχθρικότητα που συναντήσαμε μέσα στο στάδιο της Ελευσίνας ούτε η διαιτησία του κ. Ρατσιάτου που εξαφάνισε τρία πέναλτι υπέρ της ομάδας μας, έδειξε μια ανύπαρκτη κόκκινη κάρτα σε ποδοσφαιριστή μας καταφέρνοντας έτσι να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι ήταν ανθρώπινα λάθη.

Με έκπληξη όμως διαπιστώσαμε ότι στα στιγμιότυπα του αγώνα που προβλήθηκαν από τη Δημόσια τηλεόραση δεν υπήρξε ούτε η μια, αλλά ούτε και οι τρεις περιπτώσεις πέναλτι που ζήτησε η ομάδα μας. Τελικά τα ελευσίνια μυστήρια… συνεχίζουν να αποτελούν ένα ανεξήγητο φαινόμενο της κατηγορίας που αγωνιζόμαστε. Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις και με τον υπέροχο κόσμο μας να πετύχουμε τον τελικό στόχο της ανόδου.

 

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards