Τα είπαν ο Υπουργός με την ΕΠΟ

ΕΠΟ | 3 Μαΐου 2017, 11:28

Συζήτηση εφ' όλης της ύλης είχαν ο υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης και η προσωρινή διοικούσα επιτροπή της ΕΠΟ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Στη συνάντηση συζητήθηκε το νέο θεσμικό πλαίσιο του Ελληνικού ποδοσφαίρου, την την κατάρτιση του νέου καταστατικού της Ομοσπονδίας, αλλά και θέματα που αφορούν στην επικείμενη συνάντηση του υφυπουργού και του προέδρου της ΠΔΕ με την FIFA και την UEFA τον Μάιο στην Ζυρίχη.

Η επίσημη ενημέρωση της ΕΠΟ:

O Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης επισκέφθηκε τα γραφεία της ΕΠΟ και είχε συνάντηση με την ΠΔΕ της ΕΠΟ, με επικεφαλής τον Πρόεδρο κο Ιωάννη Δρόσο.

Κατά την συνάντηση διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων σε θέματα που θα διέπουν το νέο θεσμικό πλαίσιο του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Υφυπουργός ενημερώθηκε για την εξέλιξη των εργασιών, όσον αφορά στην κατάρτιση του νέου καταστατικού και τον έλεγχο σε οικονομικά θέματα της ομοσπονδίας, ο οποίος συνεχίζεται, αλλά και το συνολικό έργο της ΠΔΕ ΕΠΟ, εν όψει της ολοκλήρωσης της εντολής που έλαβε από την FIFA, στις 31 Μαΐου 2017.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην επικείμενη συνάντηση του Υφυπουργού και του Προέδρου της ΠΔΕ με την FIFA και την UEFA στις 18 Μαΐου στη Ζυρίχη και συμφωνήθηκε ότι η επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου, θα διέπεται από καθεστώς διαφάνειας, ισονομίας και χρηστής διοίκησης στο πλαίσιο του αυτοδιοίκητου του ποδοσφαίρου και αυστηρής τήρησης της νομιμότητας.

Estrella
Papantonakis Cards