Τα είπαν με τους Blue Boys οι παίκτες

Α.Ο. Χανιά | 29 Μαρτίου 2016, 17:16

Μια άκρως εποικοδομητική συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (28/3) το βράδυ στα γραφεία των blue Boys, οι οποίοι τα είπαν με αντιπροσωπεία των παικτών.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

 

Οι παίκτες εξήγησαν κάποια πράγματα στους οργανωμένους φίλους της ομάδας, σχετικά με την αποχή που κάνουν αλλά και τις εκκρεμότητες που υπάρχουν προς αυτούς, τονίζοντας ότι προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους κάτω από αντίξοες συνθήκες. Μάλιστα, ανέφεραν ότι τους τελευταίους τρεις μήνες έχουν “πέσει” σε επίπεδο φυσικής κατάστασης, γεγονός που δεν ευνοεί την απόδοσή τους.

Οι οργανωμένοι φίλοι της ομάδας από την άλλη τόνισαν στους παίκτες ότι εκείνοι δεν τα έβαλαν την Κυριακή (27/3) με τους παίκτες, τονίζοντάς τους ότι εκτιμούν την προσπάθεια που καταβάλλουν, οι περισσότεροι εξ αυτών. Τους σύστησαν μάλιστα, να εντείνουν τις προσπάθειές τους ώστε να σωθεί η ομάδα.

Στη συνάντηση αυτή, το “παρών” έδωσαν περίπου 30 μέλη των Blue Boys και περισσότεροι από 10 ποδοσφαιριστές του ΑΟΧ. Μάλιστα, το γεγονός ότι η συνάντηση κράτησε πάνω από δύο ώρες δηλώνει τη σοβαρότητα της κατάστασης που επικρατεί στην ομάδα!

Estrella
Papantonakis Cards