Τα “είπαν” Δημος Χανίων και ΣΕΓΑΣ για τα “Βενιζέλεια – Χανιά 2021”

Στίβος | 24 Απριλίου 2021, 19:49

Διαδικτυακή συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Δημάρχου Χανίων (Παναγιώτη Σημανδηράκη) και της προέδρου του ΣΕΓΑΣ (Σοφία Σακοράφα) με αφορμή τη διεξαγωγή του διεθνούς μίτινγκ στίβου "Βενιζέλεια - Χανιά 2021".

Στην εν λόγω συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο πρόεδρος του ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος (και έφορος στον ΣΕΓΑΣ) Γιώργος Γιατρουδάκης, ο πρόεδρος του ΑΟ Κύδων, Σάκης Κουβάτσος καθώς και μέλη αθλητικών σωματείων και εκπρόσωποι των διοργανωτών.

Υπενθυμίζουμε ότι το διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας στη διάρκεια της συνεδρίασής του την περασμένη Πέμπτη επικύρωσε το αγωνιστικό πρόγραμμα του 2021, με τη διοργάνωση “Βενιζέλεια – Χανιά 2021” να οριστικοποιείται για την Κυριακή 30 Μαΐου.

Το ενημερωτικό δελτίο τύπου του Δήμου Χανίων αναφέρει σχετικά με τη διαδικτυακή συνάντηση, αλλά και τα επόμενα βήματα:

«Διαδικτυακή συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη, και της νεοεκλεγείσας Προέδρου του ΣΕΓΑΣ, Σοφίας Σακοράφα, πραγματοποιήθηκε με θέμα τη διοργάνωση του Διεθνούς Μίτινγκ Στίβου “Βενιζέλεια – Χανιά 2021”.

Η συνάντηση είχε στόχο τον προγραμματισμό των δράσεων για τη διοργάνωση, η οποία προγραμματίζεται να διεξαχθεί στα Χανιά την Κυριακή 30 Μαΐου 2021.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου “Ελ. Βενιζέλος” και Έφορος στον ΣΕΓΑΣ, κ. Γιώργος Γιατρουδάκης, ο Πρόεδρος του “Κύδωνα Χανίων”, κ. Σάκης Κουβάτσος καθώς και μέλη αθλητικών σωματείων και εκπρόσωποι των διοργανωτών.

Από μεριάς του Δήμου Χανίων, συμμετείχε επίσης η Προϊσταμένη του Τμήματος Αθλητισμού και Πολιτισμού, Λίνα Ψούνη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, ενώ σημειώνεται ότι ειδική αναφορά έγινε στη σχέση της Σοφία Σακοράφα με την πόλη, όταν το 1982 πέτυχε παγκόσμιο ρεκόρ στο ακόντιο στο Εθνικό Στάδιο Χανίων. Το εν λόγω γεγονός έχει χαραχθεί στην αθλητική ιστορία της πόλης, όπως και στον θεσμό των Βενιζελείων Αγώνων Στίβου.

Ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης αναφέρθηκε στην εμπειρία και στις γνώσεις σχετικά με τη διοργάνωση του Μίτινγκ των δύο μεγάλων Σωματείων της πόλης μας, όπως και στη σπουδαιότητα των “αθλητικών εικόνων”, που δίνονται στους μικρούς αθλητές.

Η Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα από την πλευρά της τόνισε ότι για τον ΣΕΓΑΣ η διοργάνωση κρίνεται από τις πιο σημαντικές, εκφράζοντας ταυτόχρονα τη βεβαιότητά της για την επιτυχία του αθλητικού γεγονότος.

Η διαδικτυακή συνάντηση ολοκληρώθηκε με τη δέσμευση από την Πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ για δια ζώσης συνάντηση στο Δημαρχείο Χανίων, στο πλαίσιο της διοργάνωσης, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες.»

karta antonis garden
JoyMachine

Rabona ad