Τα… δικαστικά στην πρώτη γραμμή

Χανιά | 3 Ιουλίου 2017, 13:04

Γύρω από το... δικαστικό μέτωπο (συνεχίζει να) περιστρέφεται η καθημερινότητα στον Α.Ο. Χανιά. Από τη μία είναι τα πρόστιμα, με την ΠΑΕ να καλείται να καταθέσει σχετικό υπόμνημα μέχρι την Παρασκευή κι από την άλλη αναμένεται η ημερομηνία πλέον για τη δικάσιμο όσον αφορά την έφεση που έχει ασκηθεί σε βάρος της πρωτόδικης απόφασης για τον υποβιβασμό της ομάδας.

Η παραπάνω λοιπόν είναι -σε γενικές γραμμές- η “εικόνα” που υπάρχει αυτή τη στιγμή στον Α.Ο. Χανιά. Σίγουρα, το μείζον ζήτημα είναι η εκδίκαση της έφεσης, που μάλλον θα πρέπει ν’ αναμένεται την άλλη εβδομάδα. Επίσης, οι δύο βασικοί διοικητικοί παράγοντες της ΠΑΕ, ο Γιώργος Μελάς και ο Σωτήρης Μαυρονάσιος, βρίσκονται αυτή την περίοδο στην Αθήνα και ουσιαστικά από εκεί “τρέχουν” τα ζητήματα που αφορούν την ομάδα.  

Με την ευκαιρία, να σημειωθεί ότι στον ΑΟΧ κρατάνε μια στάση που μπορεί να χαρακτηριστεί ως ουδέτερη σχετικά με το θέμα που υπάρχει πάντοτε ως σενάριο και αυτή τη στιγμή τουλάχιστον δεν διαψεύδεται, για τη συνένωση με τον Κισσαμικό. Ειδικότερα, στον ΑΟΧ, δεν θέλουν να λένε κάτι γι’ αυτό το θέμα και ίσως οι όποιες εξελίξεις υπάρχουν, να καταγράφονται, παραμένοντας “κρυφές” από τα φώτα της δημοσιότητας. Βάσει ρεπορτάζ πάντως, δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι αυτή τη στιγμή ουσιαστικό. 

Estrella
/psiloritischania