Τα χαμόγελα επέστρεψαν και το… βάρος στην Καρδίτσα

Χανιά | 14 Δεκεμβρίου 2016, 22:35

Μεγάλη όπως είναι φυσιολογικό είναι η ικανοποίηση στο στρατόπεδο του Κισσαμικού, καθώς μέσα σε λίγες μέρες ουσιαστικά έχει καταφέρει να αντιστραφεί το κλίμα λόγω της μεγαλειώδους πορείας στο Κύπελλο και της πρώτης νίκης στο πρωτάθλημα.

planakis

Μάλιστα, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί το σκηνικό, το διάστημα μέχρι την επόμενη Τετάρτη 21 του μήνα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, αφού περιμένουν τον Κισσαμικό τα δύο ματς πρωταθλήματος απέναντι σε Αναγέννηση Καρδίτσας και Αιγινιακό και από την άλλη θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τον αντίπαλό του στη φάση των “16” του Κυπέλλου (στην κλήρωση της επόμενης Τρίτης), που υπό προϋποθέσεις παρεμπιπτόντως θα μπορούσε να είναι ο… Πλατανιάς!

Σε κάθε περίπτωση, στον Κισσαμικό είναι γεγονός ότι έχουν επιστρέψει τα χαμόγελα. Και έχουν επιστρέψει μετά από ένα μούδιασμα που προηγήθηκε μετά τα πρώτα ματς της σεζόν όταν προέκυψαν κάποιες απανωτές ήττες, που όμως -με εξαίρεση μάλλον αυτή στην Κομοτηνή και τον Πανθρακικό- κρίνονται ως φυσιολογικές (από Λαμία και Αρη).

Τώρα, στο πρόγραμμα για τον Κισσαμικό ακολουθεί ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι αυτή την Κυριακή στην Καρδίτσα, κόντρα σε μία από τις έμπειρες ομάδες της κατηγορίας. Ο Κισσαμικός θα ήθελε να μπορέσει να δώσει συνέχεια μετά τη νίκη που κατάφερε επί της Σπάρτης και που αυτό θα μπορούσε να “μεταφραστεί” ακόμα και με την απόσπαση της ισοπαλίας. 

karta antonis garden
/psiloritischania