Τα αρνητικά αποτελέσματα δημιουργούν πίεση

Χανιά | 19 Μαρτίου 2023, 17:44

Πίεση στους ποδοσφαιριστές των Χανίων δημιουργείται μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα με την ισοπαλία απέναντι στον Ηρόδοτο και την ήττα στου Ρέντη από τον Ολυμπιακό Β.

/Bella Pizza

Η αναφορά του Γιώργου Μάναλη άλλωστε ότι η βαθμολογική συγκομιδή και θέση της ομάδας του δεν ικανοποιεί κανέναν από τους συμπαίκτες ούτε προφανώς τον ίδιο δηλώνει το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις των Χανίων μετά κιόλας το τέλος των υποχρεώσεων τους για τον πρώτο γύρο.

Βάσει ρόστερ αλλά και των πολλών μεταγραφών που πραγματοποίησαν τα Χανιά μεσούσης της σεζόν, δηλαδή εντός του Ιανουαρίου, σίγουρα η βαθμολογική τους εικόνα δεν μπορεί να ικανοποιεί, κάτι που άλλωστε τονίζουν και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές.

Στο ίδιο πλαίσιο απογοητευμένος για την ήττα στου Ρέντη δήλωσε και ο Σταύρος Λαμπράκης και επομένως το ζητούμενο για τα Χανιά από ‘δω και πέρα είναι εάν θα καταφέρουν να πάρουν τους βαθμούς που θέλουν και ουσιαστικά θα παρουσιάσουν ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο στο δεύτερο γύρο. Εξάλλου οι μεταγραφές που έγιναν, είχαν και έχουν ως στόχο να φέρουν τα Χανιά σε μία όσο το δυνατόν ψηλότερη βαθμολογική θέση, ικανοποιώντας πάνω απ’ όλα τον κόσμο με τις εμφανίσεις τους και το ποδόσφαιρο που θα παίζουν.

Τώρα, σε ό,τι αφορά την επόμενη επόμενη αποστολή για τα Χανιά, τα οποία στο μεταξύ είναι γεγονός ότι παρουσιάζονται ιδιαίτερα αδύναμα στις εκτός έδρας αποστολές τους με κάποιες ελάχιστες εξαιρέσεις, έχουν την επίσκεψη στην Πάτρα για να παίξουν με την Παναχαϊκή, ένα παιχνίδι που σίγουρα δεν θεωρείται καθόλου εύκολο.

Σε κάθε περίπτωση, η συνέχεια είναι αυτή που ενδιαφέρει για τα Χανιά και το ζητούμενο είναι εάν οι ποδοσφαιριστές από ‘δω και στο εξής θα παρουσιάσουν ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο.

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad